Skijanje

(2340 proizvoda)

Obožavaš zimu i zimske sportove te nestrpljivo čekaš dan kada ćeš se moći spustiti po sniježnoj stazi? Možda kupuješ nove skije ili drugu opremu, ali nemaš pojma što odabrati? Ukoliko si jedan od ljubitelja skijanja, prije kupovine svakako provjeri bogatu ponudu opreme za skijanje te si olakšaj odabir.

Birati možeš između alpskih skija, pancerica, vezova i ostale skijaške opreme, no ako ti je draži neki drugi zimski sport, možeš naći snowboard daske te skije za cross-country i skijaško trčanje.

Alpske skije su s godinama došle na dosta visoki stupanj razvoja. Danas su najraširenije carving skije koje su dosta kraće nego starije skije, ali i puno lakše za upravljati. Birati možeš između raznih radijusa zavoja, gdje veći omogućuju oštrije zavoje, ali predstavljaju i veću opasnost od pada. Važan element su i vezovi, na koje pričvrstiš pancerice. Pancerice moraju biti kvalitetne jer jedino takve pružaju sigurnu vožnju.

Osim skijaških pancerica, u ponudi su i pancerice za snowboardanje, koje su manje, lakše i izrađene od mekših materijala. Nemoj zaboraviti pogledati i razne snowboard daske koje su postale vrlo popularne u zadnja dva desetljeća. Na njima stojiš s obje noge i bez štapova se spustaš po strmini.

Skije za trčanje su vrlo popularne upravo zbog učinka kojeg imaju. Na njima možeš trčati, pri čemu radi puno različitih mišića, zato kod te aktivnosti radiš veliku korist za svoje tijelo. Osim skija trebaš i štapove koji će ti služiti kao potpora.

U ponudi su i ostale vrste skija, od kojih su najpopularnije skije za turno skijanje i prilagođene su spustu po neuređenim i teško prohodnim stazama.

Osim kvalitetnih skija ili daske za snowboard, za sigurno skijanje trebaš čitav niz skijaške opreme. Najvažniji su naočale, bez kojih ne možeš vidjeti dovoljno dobro okolinu te su stoga neizostavna oprema svakog skijaša. I bez štapova će ti biti vrlo teško, preferira se upotreba kacige, koja se brine za tvoju sigurnost.

Prilikom kupovine skija, pazi da su primjerene tvojoj visini, odaberi odgovarajuće čizme i drugu opreme kako bi bezbrižno uživao na bijelim padinama.

Prikaži više
2340 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
S prvim snijegom zatvaraš se u kuću i prepuštaš lavini slatkiša i grickalica? Boravak vani mjeriš u sekundama, a izla...
Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve je to n...
Da li i ti spadaš među ljubitelje skijanja ili snowboard-anja ? Tražiš odgovarajuću sportsku opremu za početak zimske...
Zimi se često spuštaš po bijelim padinama, ali još uvijek se ne može reći da si profesionalni skijaš? Nema veze, skij...

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe