Bicikli

(2628 proizvoda)

Obožavaš li bicikliranje i tražiš novi bicikl? Kupuješ li ga pak nekome na poklon? Bicikli se međusobno razlikuju s obzirom na svrhu korištenja. Određeni tip bicikla može biti potpuno beskoristan za tvoje potrebe, zato svakako provjeri bogatu ponudu te si olakšaj kupovinu.

U ponudi su brdski, cestovni, trekking i gradski bicikli, u muškim, ženskim i dječjim modelima. Osim nabrojenih bicikala, možeš nađi razne biciklističke dijelove i opremu, gume i zračnice.

Brdski bicikli nisu namijenjeni vožnji po uređenim cestama, već po gorskim putevima i makadamu. Izdržljiviji su od cestovnih bicikala te su opremljeni sa suspenzijom, samo prednjom ili i prednjom i stražnjom.

S druge strane su cestovni bicikli koji su namijenjeni vožnji po uređenim, asfaltiranim cestama, jer su lakši i ujedno neprimjereni za teške puteve. Kod kupovine ovakvog bicikla bitna je njegova težina koja je obično ispod 10 kilograma.

Nekakva mješavina brdskih i cestovnih bicikala su trekking bicikli, koji su namijenjeni vožnji po cesti, ali i po makadamu i šumi te su obično lagani kako bi ih mogli nositi preko dijelova puta koji se ne mogu proći biciklirajući. Od brdskih bicikala se razlikuju i po većim kotačima ili izostanku suspenzije.

Vrlo rašireni su i gradski bicikli koji zbog oblika i manjka brzina nikako nisu namijenjeni brdskom biciklizmu ili dugim cestovnim dionicama. Korisni su za sigurno i lagano putovanje po gradu, a namijenjeni su cijeloj obitelji jer su udobniji, jednostavniji i često ljepšeg izgleda nego ostali bicikli.

U ponudi ostalih bicikala prevladavaju električni i sklopivi bicikli - prvi su namijenjeni za vožnju sa ili bez pomoći električnog motora, dok drugi zauzimaju vrlo malo prostora pa ih možeš staviti u prtljažnik ili ukrcati na brod i koristiti na putovanju, a korisni su i ako nemate mjesta za spremanje bicikla.

U bogatoj ponudi bicikala možeš naći i brojnu opremu (mjerači, kacige, lokoti, zračnice) koja će se pobrinuti za udobniju i sigurniju vožnju. Prije kupovine svakako provjeri na kakav način i po kojem terenu namjeravaš voziti svoj novi bicikl.

Prikaži više
2628 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
S prvim snijegom zatvaraš se u kuću i prepuštaš lavini slatkiša i grickalica? Boravak vani mjeriš u sekundama, a izla...
Sloboda bez granica. Beskrajne mogućnosti. Vjetar u kosi. Mušice u nosu. Dob, spol ili fizička spremnost nisu važni. ...
„Ne mogu trčati.“ „Bicikl nije za mene.“ „Sutra ću početi vježbati.“ Tko od nas to sebi nikada nije rekao? Negdje dub...
Hrvati se sve više uključuju u sportske aktivnosti. To je istina, zar ne? Pogotovo kada nas ugodne temperature poziva...

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe