Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Biciklističke gume, zračnice i obruči

(2342 proizvoda)

Imaš li potpuno izlizane gume na biciklu te trebaš nove, ali ne znaš koje odabrati? Još prije kupovine pregledaj bogatu ponudu guma i zračnica, između kojih ćeš zasigurno naći i neku za sebe.

Kod odabira novih zračnica pripazi na veličinu i kvalitetu, a razmisli o tome koje gume namjeravaš upotrebljavati. Naime, nije svejedno koje ćeš gume odabrati, jer se ne razlikuju samo po veličini, već i po vanjskom obliku profila, koji ovisi o svrsi korištenja. Gume za brdske ili mtb bicikle imaju grublji profil od gradskih i cestovnih bicikala, dok su te puno uže, a gume za trekking bicikle su uske, ali mogu biti različitih profila.

Birati možeš između guma priznatih proizvođača kao što su Michelin, Continetal i Kenda, a bez obzira na marku odaberi one koje odgovaraju tvojem tipu bicikla jer će te takve bolje služiti. S mijenjanjem guma možeš proširiti mogućnosti korištenja bicikla pa primjerice zamjenom guma na trekking ili gradskom biciklu sa gumama za brdske bicikle možeš poboljšati prianjanje i kontrolu svojeg bicikla. Tako će tvoj bicikl i po kiši i kod kočenja na mokrim i skliskim površinama manje klizati, što znači da ćeš imati veći nadzor nad njim.

Veličinu guma mjerimo u inčima i centrimetrima, a važna je i njihova širina (u milimetrima ili centimetrima), koja ovisi o svrsi korištenja. Najšire gume imaju mtb odnosno brdski bicikli, slijede trekking i gradski bicikli, a najuže gume imaju cestovni bicikli koji su namijenjeni brzoj vožnji po asfaltu. Za duge udaljenosti je važno ponijeti i rezervnu zračnicu ili pribor za krpanje, koji neće zauzeti mnogo prostora.

Prikaži više
2342 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe