PANASONIC PEKAČ KRUHA SD-2500WXE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis proizvoda Panasonic SD2500W pekač kruha svojim dizajnom i bijelom bojom idealno će se uklopiti u svaku kuhinju. Široki program za spremanje kruha uključujući: obični... Pročitaj cijeli opis
109,99 €
Cijena s dostavom
112,64 €
Dostupnost

0.00

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Ponuda trgovine TehnoMag za proizvod PANASONIC PEKAČ KRUHA SD-2500WXE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Maks. težina pripremljenog kruha (u kg)
1.2 kg
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX001B5396
Prijavi grešku
Opis proizvoda Panasonic SD2500W pekač kruha svojim dizajnom i bijelom bojom idealno će se uklopiti u svaku kuhinju. Široki program za spremanje kruha uključujući: obični bijeli, punozrnati, 100% bez glutena, brioši i ostale vrste kruha. Uz nekoliko načina pečenja kao što su: Način za specijalitete, način za džem i kompot, način samo za pečenje i brzo pečenje ovaj pekač će zadovoljiti svačije potrebe. Funkcija za 13-satno odlaganje roka će vam omogućiti da vas svako jutro dočeka svježe ispečen kruh u tri moguće veličine: srednja, velika i ekstra velika. Osnovne karakteristikeSnaga [W] 600Kapacitet [kg] 1,2Broj programa 10Boja bijelaOstale karakteristikeLCD display daOstalo 3 veličine štruce, brzo pečenje: 1h55min, 13-satni timer za odgodu, programi za pizzu, žemlje i sl., pribor: mjerna šalica, mjerna žli?
PANASONIC PEKAČ KRUHA SD-2500WXE
PANASONIC PEKAČ KRUHA SD-2500WXE
109,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe