SAVJET Računalna oprema
1.12.2015. 9:53:29

NAŠI KORISNICI ZA BLAGDANE ŽELE...

1/1

U vrijeme pred novogodišnje blagdane nas je na www.jeftinije.hr zanimalo što ove godine žele naši korisnici. Postoji mnogo različitih popisa poklona koje bi trebalo riješiti dilemu što pokloniti za Božić i Novu godinu. I kako onda odabrati one poklone koji će se najviše svidjeti našim boljim polovicama, djeci i našim bližnjima? Provjeri u nastavku!

5 stvari koje za blagdane žele naši korisnici:

1. uređaji

Među najboljim idejama za božićne poklone često nalazimo razne tehničke uređaje i očito je stvarno istina da sa takvim poklonom ne možeš pogriješiti. Naši korisnici ove godine pod božićnim drvcem žele Nexus 6p, Nexus 5x, iPhone 6, SD karticu za telefon ...

2. praktični pokloni

Možda stvari koje su ljudima potrebne u svakodnevnom životu, nisu prikladne za božićne poklone. Istina je da se praktični pokloni čine dosadnima, ali među novogodišnjih željama vidjeli smo mnogo praktičnih stvari, uključujući i tople šarene čarape, pidžamu, peglu za kosu i društvene igre.

3. bon

Iako se takav poklon mnogim ljudima čini bezvezan, s vrijednosnim bonom osoba dobiva točno ono što mu treba. Vuk sit i koza cijela :)

4. Čokolada

Vrlo jednostavno poklon za koji ne trebaš posezati previše duboko u novčanik. Klasika koja uvijek djeluje!

5. nematerijalni poklon

Mnogi naši korisnici sugeriraju da za blagdane ne žele materijalne stvari nego nešto drugo. Većina želi zdravlje, a neki u novoj godini priželjkuju da konačno dobiju posao.

 

Jesi li još uvijek bez ideje što pokloniti ove godine? Ovdje ćeš pronaći prave poklone:

 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe