Pametni satovi na akciji

Cijena
MIN MAX

Model pametnog sata

Kompatibilan sa

GPS prijamnik

Mjerač otkucaja srca

Mjerač krvnog tlaka

Operativni sustav

Veličina ekrana (u ")

MIN MAX

eSim

Trajanje baterije - mješovita upotreba (u danima)

MIN MAX
70 proizvoda
  • Popularnosti
    • Popularnosti
    • Cijeni (od najniže)
    • Cijeni (od najviše)
    • Nazivu proizvoda (A-Z)
    • Nazivu proizvoda (Z-A)
    • Broju trgovina
    • Popust (od najnižeg)
    • Popust (od najvišeg)

Jeftinije.hr/Akcije je online stranica na kojoj su na jednom mjestu prikupljeni svi aktualni popusti u svim web trgovinama koje na Jeftinije.hr objavljuju svoje proizvode. Zasebnoj stranici s popustima možeš jednostavno pristupiti klikom na Akcije na vrhu stranice Jeftinije.hr. Otvorit će se nova stranica Jeftinije.hr/Akcije na kojoj možeš vidjeti sve snižene proizvode koji su trenutno na raspolaganju u hrvatskim web trgovinama. Uz pomoć pametnog menija s lijeve strane izaberi željenu kategoriju proizvoda u kojoj želiš pregledati proizvode na akciji.

Na Jeftinije.hr imamo više od 260 web trgovina koje prikazuju svoje proizvode. Popusti na sve proizvode se osvježavaju svakodnevno što znači da u svakom trenutku na raspolaganju imaš više od 5000 aktualnih sniženja, prikupljenih na jednom mjestu. Možeš koristiti i izbornik za prikaz najniže i najviše cijene proizvoda s kojim će pretraživanje biti još brže i jednostavnije. Tu je i opcija pretraživanja među prikazanim proizvodima zahvaljujući kojoj možeš pronaći točno one proizvode na sniženju koji ti trebaju.

Na Jeftinije.hr se trudimo osigurati najbolje korisničko iskustvo i zato su ti na akcijskoj stranici na raspolaganju i pametni filteri s kojima jednostavno i brzo možeš pretražiti cijelu kategoriju ili specifičan proizvod te provjeriti je li trenutno na sniženju.

Na Jeftinije.hr/Akcije možeš pretraživati i po visini popusta. Iznad prikazanih proizvoda koji su na akciji nalaze se i gumbići za filtriranje: visina popusta iznad 20%, iznad 30%, iznad 40%, iznad 50% i iznad 60%.

Kada na Jeftinije.hr/Akcije pronađeš traženi proizvod na akciji, jednostavno klikni na gumb „U trgovinu“ i direktno na stranici web trgovine izvrši svoju kupnju.

Na Idealno.ba stranici sa sniženim cijenama mogu se na jednom mjestu pregledati akcije više od 260 hrvatskih web trgovina, uključujući i najveće web trgovce poput Emmezete, Conrada, Lesnine, Elipsa, VidaXL, Bauhausa, Tehnopolisa, Zooplusa, Intersporta i mnogih drugih.

Kategorije sniženih proizvoda koje možeš naći na stranici s akcijama su Audio & Video, Auto Oprema, Dom & vrt, Erotika, Foto, Ljepota i zdravlje, Odjeća i obuća, Uredi i škola, Računalna oprema, Sport, Telefoni i Sve za djecu.

Sva sniženja na jednom mjestu su posebno korisna kod velikih financijskih izdataka kao što je to renovacija i opremanje doma. Na Jeftinije.hr/Akcije jednostavno izaberi kategoriju Dom & Vrt i pretraži više od 5000 proizvoda na sniženju; od sniženih perilica i sušilica rublja, kosilica na akciji, bazena s popustom, sniženih cijena namještaja i druge opreme za dom.

Kod kupnje računalne opreme ili novog pametnog telefona, razlike u cijeni u različitim web trgovinama mogu biti ogromne, i zato najprije pregledaj proizvode na akciji na Jeftinije.hr. U kategoriji računalne opreme i telefona možeš naći više od 5000 proizvoda sniženih do -65 %. Nemoj nepotrebno plaćati previše! Posjeti web stranicu s popustima Jeftinije.hr/Akcije i uštedi vrijeme i novac.

Kategorije koje moraš obavezno provjeriti prije kupnje su Audio & Video, Auto Oprema, Dom & Vrt, Računalna oprema i Telefoni jer se radi o proizvodima koji obično imaju višu cijenu i kod kojih ti već i 10% popusta može uštedjeti više od 300kn.

U jesenskom i proljetnom razdoblju veliki trošak može biti i kupnja novih automobilskih guma, ali ako među svim sniženim proizvodima izabereš kategoriju Auto Oprema i Zimske/ljetne gume, sigurno ćeš uštedjeti jer će ti se prikazat samo one gume koje su trenutno na akciji. I dalje ih možeš filtrirati prema proizvođaču, dimenzijama, cijeni i namjeni. Klikom na „Više o ponudi“ možeš iskoristiti cijenu s popustom direktno u web trgovini. Kupnja automobilskih guma nikada nije bila jednostavnija!

više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe