Maketarstvo

(17035 proizvoda)

Obožavaš makete aviona, automobila i plovila? Zanimaju te tehnika i način funkcioniranja raznih vozila ili pak uživaš u brzini koju može postići tvoja maketa? U kategoriji modeliranja možeš naći sve što trebaš za svoj hobi pa prije kupovine provjeri široku ponudu proizvoda.

Možeš birati između raznih maketa brzih automobila, kamiona, džipova i ostalih terenskih vozila, raznih aviona i helikoptera, čamaca, jahti, glisera, jedrilica i ostalih plovila. U ovoj kategoriji možeš naći sve dodatke koje trebaš za izradu maketa - od elektrotehničke opreme, materijala i alata, motora, goriva i ulja pa sve do RV sistema te rezervnih dijelova i pribora.

Ukoliko si tek početnik u modeliranju, odaberi jednostavne modele koji ne traže puno tehničkog znanja i spretnosti. Možeš se odlučiti na već izrađene makete koje moraš naučiti koristiti, odnosno, voziti pomoću odašiljača i prijemnika – RV sistema. Neke makete su samo ukrasni predmet odnosno igračke pa vam za izradu neće trebati nikakva elektrotehnička oprema. Takvi modeli namijenjeni su djeci ili početnicima u modeliranju.

Za iskusnije tu su svi materijali i dodaci od kojih se može napraviti kvalitetna maketa. Osim elektrotehničke opreme, trebaš motor i RV sistem s kojima će upravljanje maketom biti moguće. Najteže je upravljati modelima koji su brzi i dosežu brzinu od 100 km/h. Na kraju, nemoj zaboraviti ukrasiti i obojiti svoju maketu za što će ti dobro doći zračni kistovi s kojima će sve biti puno brže i preciznije. Na kraju možete dodati natpise i nacrtati razne uzorke, samo se pobrinite da model bude siguran za upotrebu.

Prikaži više
17035 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
S prvim snijegom zatvaraš se u kuću i prepuštaš lavini slatkiša i grickalica? Boravak vani mjeriš u sekundama, a izla...
Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve je to n...
Modelarstvo je omiljeni hobi i malima i velikima. Za modelarstvo ćete zainteresirati svoje dijete ako mu poklonite ka...

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe