Ljekarna

Imaš doma sve što trebaš za prvu pomoć ako slučajno dođe do nesreće? Muče te problemi sa zglobovima ili ti probleme prouzrokuje probava, a ne znaš kako si pomoći? Pogledaj šaroliku ponudu različitih ljekarničkih proizvoda.

Na raspolaganju su ti različita pomagala za ozljede i njihovo liječenje te razni lijekovi i drugi dodaci za liječenje. U toj kategoriji naći ćeš sve što je na raspolaganju u ljekarnama, a većina toga ne smije nedostajati ni u kućnom kompletu prve pomoći. Možeš birati između različitih tableta, kapsula, krema, flastera, steznika i zavoja te sanitetskog materijala kojeg trebaš za dezinfekciju rana, opeklina ili drugih ozljeda.

Flasteri se međusobno razlikuju ne samo po veličini i obliku nego prvenstveno po namjeni korištenja jer neki od njih nisu namijenjeni samo manjim ozljedama nego ih možeš koristiti i kao dodatak za odstranjivanje kurjih očiju, a neki su namijenjeni brzom liječenju opeklina, dok drugi djeluju terapeutski ili protiv bolova. Još praktičniju su flasteri u spreju koji će ranu zaštiti i dezinficirati.

Među proizvodima ćeš naći različite kreme, a pri izboru moraš paziti da odgovaraju tvojem tipu kože i težini. Ako imaš probleme s kožom moraš pri odluci još više paziti jer su ti možda potrebne specijalizirane kreme za problematičnu kožu, a moraš pozorno pročitati i sastojke kreme. To je još važnije onima koji imaju različite alergije.

Ako imaš probleme sa zglobovima , osim različitih zavoja, od pomoći mogu biti i kapsule, odnosno dodaci prehrani te analgetici koji će ti omogućiti da se unatoč boli gibaš.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

S putnom ljekarnom na bezbrižan odmor

Približava se tvoj ljetni odmor, a ne znaš imaš li sve spremno? Ne zaboravi spremiti lijekove u putnu ...

Pravilno zbrinjavanje ozljeda

Razne ozlijede se mogu dogoditi vrlo brzo i nenadano, a ako nisu prevelike i ne zahtijevaju posjet liječniku, ...

Kada hitno trebamo dežurnu ljekarnu

Ljekarna je jedna od zdravstvenih institucija, koji više puta hitno trebamo te smo katkada spremni otići ...

Budite oprezni pri kupnji lijekova

Lijekovi poput različitih sirupa, kapsula i šumećih tableta mogu se dobiti bez recepta, a mogu vam pomoći ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Ivan Mori je komentirao

Prije 3 mjeseca

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

ZDENKO RAMLJAK MOJE ISKUSTVO SA TINKTUROM OD ČEŠNJAKA O LABOS IMAM VISOKI KRVNI TLAK,I LOŠU ĆIRKULACIJU KRVI. OTKAD UZIMAN TINKTURU OD ČEŠNJAKA VISOKI KRVNI TLAK MI SE DOSTA SMANJIO I ĆIRKULACIJA KRVI MI JE UREDU. BIJO SAM NA PREGLEDU KOD SVOG LJEČNIKA I REKAO MI JE DA JE SVE U NAJBOLJEM REDU. UPOZORENJE JE MORATA SE DRŽATI STROGO UPUTA ZA UZIMANJE. MOJA PREPORUKA.

Ivan Mori je komentirao

Prije 3 mjeseca

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

MILAN GALIĆ TINKTURA OD ČEŠNJAKA O LABOS PRVIH PAR DANA UZIMANJA IMAO SAM VRTOGLAVIĆU. POSLIJE JE BILO SVE U REDU IMAN VISOKI DIJABETES, USPIJO SAM IZLJEČITI VISOKI DIJABETES SA TINKTUROM OD ČEŠNJAKA O LABOS. BIJO SAM KOD SVOG LJEČNIKA POKAZAO SAM MU PROIZVOD I ON MI JE REKAO DA MOGU UZIMATI BEZ PROBLEMA. SAMO MI JE REKAO KO IMA NISKI KRVNI TLAK DA SE MORA SAVJETOVATI SA LJEČNIKOM. I TKO UZIMA TABLETE ZA RAZREĐIVANJE KRVI MARAVIN ISTO MORA SE SAVJETOVATI SA LJEČNIKOM. OVAJ PROIZVOD JE 100POSTO DJELOTVORAN.

Ivan Mori je komentirao

Prije 3 mjeseca

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

DARKO BUDIŠA MOJE ISKUSTVO SA TINKTUROM OD ČEŠNJAKA O LABOS, JE PRVA DVA DANA KAD SAM POČEO UZIMATI IMAO SAM LAGANE BOLI U ŽELUDCU. A POSLIJE JE BILO SVE U REDU IMAN VISOKI KRVNI TLAK I KOLESTEROL, OTKAD PIJEN TINKTURU OD ČEŠNJAKA USPIJO SAM SMANJITI VISOKI KRVNI TLAK I KOLESTEROL. BIJO SAM KOD SVOG LJEČNIKA I REKAO MI JE DA MOGU BEZ PROBLEMA UZIMATI KAD MI JAKO DOBRO POMAŽE. JA SAM USPIJO STABILIZIRATI VISOKI KRVNI TLAK I KOLESTEROL. PREPORUČUJEM SVAKOME!

Ivan Mori je komentirao

Prije 3 mjeseca

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

BOŽO BARIŠIĆ MOJE ISKUSTVO S TINKTUROM OD ČEŠNJAKA O LABOS SU, IMAO SAM VELIKIH ZDRASTVENIH PROBLEMA. TO SU CRIJEVNE BOLESTI I BAKTERIJA I VISOKI DIJABETIS. USPIJO SAM IZLJEČITI CRIJEVNE BOLESTI I BAKTERIJU, A VISOKI DIJABETIS MI SE DOSTA SMANJIO.JA MOGU REČI SAMO POZITIVNO ZA OVAJ PROIZVOD BEZ MANE.

Ivan Mori je komentirao

Prije 3 mjeseca

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

Q-LABOS tinktura od češnjaka 50ml

JADRANKA MARAS MOJE ISKUSTVO TINKTUROM OD ČEŠNJAKA O LABOS, JE IMAM VISOKI KRVNI TLAK. I NAKON MJESEĆ DANA UZIMANJA TLAK MI JE TOČNO ONAKO KAKO TREBA DA BUDE. BILA SAM U SVOG LJEČNIKA I OSTAO JE IZNENAĐEN TLAK JE BIO 130 KROZ 80. SAMO SE TREBATE DRŽATI TOČNO UPUTA ZA UZIMANJE. MOJA PREPORUKA.

772 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika
Stranica 1 / 37

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

Postavi pitanje FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

Moraš se složiti s uvjetima upotrebe.

® 2017 sMind d.o.o.