Obrasci i dokumenti

(104 proizvoda)

Ne želiš više gubiti vrijeme na traženje različitih oblika obrazaca i dokumenata? Da birokracija ne bi bila više takvo opterećenje pregledajte kategoriju Obrasci i dokumenti u kojoj ćete naći različite pravne dokumente s područja poslova i zapošljavanja, obitelji i nasljedstva, gospodarstva, ovrha, razvoda braka, nekretnina, ugovora, stečaja i likvidacija, sigurnosti osobnih podataka, dopisa itd.

Najčešće birani dokumenti su prijave potražnje po radnicima, obavijesti o (ne)izabranom kandidatu, ugovori o volonterskom pripravništvu,. tužbe i ugovori o otkazivanju radnog odnosa. Provjeri različite potvrde o korištenju godišnjeg odmora, zaključke o određivanju probnog roka posla, zaključke o produživanju pripravništva i drugo.

Možeš pogledati i brojne druge opće modele dopisa kao što su sudske pritužbe, ugovori, zahtjevi za izvršavanje odštete, zahtjevi za izvršavanje garancije, prekidi ugovora i sl., a na raspolaganju su vam i pravni dokumenti kao što je oporuka i otkaz nasljedstva s kojima ćete jednostavno i brzo urediti pitanje nasljedstva u obitelji.

Pogledaj i rješenja o izboru metoda ocjena zaliha proizvodnje, o izboru računovodstvenih usmjerenja, prijedloge o početku prisilnih ročišta, pravilnike o osiguravanju poslovnih tajni, razne isporuke i druge dokumente koji se često koriste na području privrede i gospodarstva.

Kako dužnike natjerati na podmirivanje duga, odnosno, kako objasniti zašto se dug ne može otplatiti? Prije početka postupka provjerite različite modele ovrha kao što su opomena pred tužbu, povlačenje pred tužbu, povlačenje ovrhe, upiti o vlasništvu i prijedlozi zajmodavca za javne dražbe.

Razvod braka je teško vrijeme za sve upletene, a treba ga urediti i sa pravnog aspekta. Pregledajte ponudu dokumenata o sporazumnom razvodu, usporedite tužbe za razvod, prijedloge za izdavanje rješenja o alimentaciji i dodjeli djece te druge pravne akte koji mogu biti od pomoći.

Među ugovorima naći ćete i dokumente poput ugovora o nekretninama, (kupo)prodajnih ugovora, ugovora o najmu stanova, ugovora o posuđivanju, zadužnica, ugovora o poslu, autorskih ugovora i sl.

Prijava stečaja i likvidacije najčešće su stresni događaji pa nemojte raditi greške izborom krivih dokumenata. Potražite prijedloge za osobni stečaj, izvješća o statusu imovine, prijava isključenja prava i slično. Svoje podatke i podatke tvrtke zaštitite ugovorom o sigurnosti osobnih podataka te provjerite pravilnik o osiguranju osobnih podataka..

Prikaži više
104 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve je to n...

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe