Uredski uređaji

Zanima te kako kod kuće uvezati seminar ili kakve druge dokumente? Trebaš dobar rezač koji će ti omogućiti brzo i jednostavno rezanje papira? Možda ti se tiskanje naljepnica na običnom pisaču čini dugotrajnim pa tražiš drugi način? Prije kupnje pogledaj raznoliku ponudu uredskih uređaja i potraži ono što trebaš.

U toj su ti kategoriji na raspolaganju aparati za spiralni i termo uvez, fotokopirni strojevi, kalkulatori, uređaji za plastificiranje, različiti rezači i pisači naljepnica, uništavači dokumenata i POS oprema bez koje ne može poslovati ni jedna trgovina. Radi se o čitačima bar kodova, prikazivačima podataka o artiklu i cijeni, pisačima računa, detektorima novčanica i drugim, sličnim uređajima.

Za neometano poslovanje možeš se pobrinuti i drugim uredskim aparatima među kojima je fotokopirni stroj skoro obavezna oprema. Možeš birati između multifunkcijskih naprava s kojima možeš printati, skenirati i fotokopirati te između samostalnih fotokopirnih strojeva koji imaju manje mogućnosti korištenja, ali su kvalitetniji i pouzdaniji kao fotokopirni strojevi. S njima na primjer možeš fotokopirati i u boji i na obje strane papira ili na većim, neuobičajenim formatima.

Bez dobrog kalkulatora ne možeš nikamo, trebaš ga i za posao i u školi, a dobro dođe i kod kuće. Pogledaj različite modele među kojima su stolni kalkulatori namijenjeni računovodstvu, ali i džepni kalkulatori sa više ili manje funkcija o kojima ovisi cijena.

Za korištenje u uredu ili kod kuće na raspolaganju su vam različiti rezači s kojima možete brže i lakše formirati papir, napraviti čestitke ili druge proizvode od papira. Omogućavaju preciznost i različite vrste reza, od najobičnijeg ravnog do posebnih, valovitih ili nazupčanih.

više
Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak.

User: 54.198.142.121 1135250302

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.