Printeri, skeneri

Često ispisujete fotografije, seminare ili važne dokumente? Velike količina ispisa vaš su svakodnevni posao i trebate novi uređaj? Prije kupnje provjerite zanimljivu ponudu pisača i skenera i usporedite ih međusobno, čime pojednostavljujete odluku.

U kategoriji Pisači, na raspolaganju imate različite vrste pisača (Foto, inkjet, laserski, matrični), skenere, multifunkcijske uređaje i ostali pribor koji vam olakšava printanje.

Foto pisači namijenjeni su prije svega za profesionalni ispis fotografija, za koji nam je potreban foto papir. Najbolji pisači omogućuju i standardni ispis a razlikuju se po relativnoj brzini ispisa. Kvalitetniji pisači imaju veću razlučivost ili veću rezoluciju ispisa, gdje slika mora biti što jasnija i izgledati što profesionalnije.

Inkjet pisači postoje sa različitim karakteristikama od kojih su najvažnije brzina i kvaliteta ispisa, kao i mogućnost dvostranog ispisa. Posebno su pogodni za ispis raznih dokumenata i tekstova koje mogu uključivati vizualni materijal ako ih koristite par puta tjedno. Ako svakodnevno printate veliku količinu dokumenata i ne želite gubiti vrijeme, provjerite ponudu laserskih pisača kod kojih u odnosu na inkjet pisače toner traje dosta duže i imaju veću brzinu ispisa.

Kategorija matričnih pisača podrazumijeva printere koji po izgledu i načinu printanja podsjećaju na pisaći stroj. Postoje pisači s različitim brojem igala, što utječe na kvalitetu i gustoću ispisa. Oni su najpogodniji za tiskanje računa ili fakture i prednost im je što koriste neprekidni papir.

Skeniranje starih fotografija na računalu ili dokumenata će biti puno lakše uz upotrebu skenera. Kod kupovine skenera pozornost treba biti usmjerena prvenstveno na razlučivost i dubinu boje i mogućnosti računalne obrade skeniranih dokumenata. Ako vam je prostor premalen za sve te uređaje, onda je možda bolje kupiti uređaj koji će zamijeniti skener, pisač i fotokopirni uređaj. Kupnjom takvog uređaja ne gubi se na produktivnosti, a posao se odrađuje kvalitetnije i organiziranije.

U kategoriji pisači postoji i dodatna oprema koja vam omogućava optimalan ispis te poboljšava kvalitetu i funkcionalnost samog ispisa.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Tintni - ink-jet pisači

Inkjet pisači su doličan i najjednostavniji izbor jer s njima možete ispisivati fotografije kao i seminare, ...

Kupnja multifunkcijskog uređaja

Je li vam stol za računalo premali? Jeste li razmišljali o kupnji većeg? Želite li smanjiti količinu ...

Laserski pisač

Laserski pisač može biti u boji ili crno-bijeli. Kod crno-bijelih cijena može biti vrlo niska, a laserski ...

Kupnja igličnog pisača

Matrični pisači ili pisači s iglom danas su manje popularni nego što su bili nekad. Danas su na tržištu ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 2 godine

Canon iPF670 24" can-lfp-ipf670

Canon iPF670 24

Jedan toner cca 500kn a ide ih 6x u printer!

Prije 3 godine

HP pisač LaserJet Pro P1102 (CE651A)

HP pisač LaserJet Pro P1102 (CE651A)

Ako trebate laserski printer, ovo je po meni best-buy. Jako je brz, tih, kvalitetno printa i izrada je dobra. Možda će nekome faliti mogućnost spajanja na USB 3 port, ali za printer mislim da to i nije toliko bitno.

Prije 3 godine

EPSON matrični printer LX-350 C11CC24031

EPSON matrični printer LX-350 C11CC24031

Epson radi dobre pisače, to se vidi i na ovom pisaču. Koristim ga u uredu i radi jako dobro i brzo. Malo je bučan ali pretpostavljam da su svi matrični pisači tako bučni.

Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak.

User: 54.80.93.19 1654217485

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.