Golf

(903 proizvoda)

Golf je jedan od najpopularnijih sportova za rekreaciju i zabavu. Ako razmišljaš o takvoj rekreaciji ili se već baviš golfom i kupuješ novu opremu, na tržištu je veliki broj različitih palica, loptica, torbi za golf i druge opreme. Da bi ti odluka bila lakša, prije kupovine provjeri široku ponudu različitih proizvoda. Opremu za golf proizvode razni proizvođači, a među najpopularnijim su Taylormade, Adidas i Daytona. Ova kategorija obuhvaća loptice, palice, torbe za golf i drugu dodatnu opremu.

Glavni dio opreme za golf su palice i loptice. Golf palice dijelimo na ženske i muške, a različite vrste palica za golf odgovaraju za različite tipove udaraca i dijelove travnate površine (za početni udarac, na primjer, se koristi tzv. driver palica, koja ima veću glavu, a za kasnije udarce se koristi drvena palica sa manjom glavom). Palice za golf se dijele i po tome, gdje im je postavljeno težište, jer o tome ovisi visina i dužina udaranja loptice. One mogu biti opremljene posebnim „džepom“ za brzinu, što utječe na dinamiku udarca glave i tako omogućava dostizanje većih udaljenosti. Prilikom izbora palica za golf ne zaboravi se raspitati o obliku glave i kako ona utječe na udaljenost i preciznost.

Golf loptice se po obliku, veličini, težini i strukturi ne razlikuju, jer su ta svojstva standardizirana. Razlikuju se samo po broju otvora na površini (od 250 do 450), koje utječu na aerodinamiku leta, tako pa se pozabavi i time prilikom izbora određene loptice. Neophodan dio opreme za sve golf entuzijaste i početnike je torba za golf, koja je namijenjena za nošenje opreme. Različite torbe se razlikuju po broju i veličini džepova. Prije kupovine provjeri, da li izabrana torba ima poseban dio za piće i džep za čuvanje dragocjenih stvari, kao i da li ima ergonomski oblikovane ručke. Među preostalom golf opremom možeš pronaći muške i ženske golf rukavice, koje ti pružaju veću udobnost tijekom igranja. Prilikom kupovine rukavica treba provjeriti, da li dobro stoje na rukama i da li omogućavaju dovoljnu prozračnost i protočnost na cijelom dlanu.

više
903 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe