Dojenje

(800 proizvoda)

U ovoj ćeš kategoriji naći brojne proizvode koji će ti na bilo koji način olakšati dojenje i dobro doći nakon samog poroda. Kada tražiš neki određeni proizvod, nemoj kupiti onaj prvi na koji naiđeš, potraži onaj koji će najbolje zadovoljiti tvoje potrebe. Kako bi ti izbor bio jednostavniji i lakši, prije kupovine provjeri veliku ponudu proizvoda i međusobno ih usporedi.

Među opremom za dojenje možeš naći brojne pumpe za izdajanje, jastučiće za grudi, štitnike za bradavice, jastuke za dojenje, različite kozmetičke preparate i drugu sličnu opremu koju trebaš za dojenje svoje bebe. Pumpe za izdajanje koriste se za izdajanje mlijeka kojeg želite pohraniti. Pumpe mogu biti ručne, električne ili pumpe za izdajanje na motorni pogon, a izbor ovisi o učestalosti izdajanja. U slučaju povremenog izdajanja bit će dovoljna ručna pumpa, ali ako ju trebaš koristiti svakodnevno, pogledaj električne pumpe koje se mogu istovremeno staviti na obje dojke, a omogućuju i slobodno kretanje tijekom izdajanja.

Štitnici za bradavice i jastučići za grudi su namijenjeni udobnom dojenje jer će zaštiti bolne bradavice koje mamama prilično otežavaju dojenje. Među opremom za mame naći ćeš i različite jastuke za dojenje koji će dojenje učiniti ugodnijim i udobnijim i mami i bebi. Kako bi na jednom mjestu pronašli baš sve što tražite, u istoj kategoriji potražite i različita kozmetička sredstva za njegu bolnih bradavica.

više
800 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe