Kocke i kompleti za igranje

(4056 proizvoda)

Tražiš dječju igračku koja će omogućiti stvaranje različitih figura i modela te na taj način potaknuti razvojni put djeteta? Kocke omogućuju sve to pa nas ne čudi što su postale jedna od najomiljenijih igračaka na svijetu kojima se rado igraju i djeca i odrasli. Kocke su dostupne u različitim izdanjima i primjerene su različitim starosnim skupinama pa prije kupovine provjeri široku ponudu kockica i međusobno ih usporedi. Kod odabira kockica treba pripaziti na to da su primjerene dobi djeteta. Najbolje je početi s osnovnim setom kockica koje se lako može nadograditi zahtjevnijim setovima.

Najmlađi, od druge do pete godine života najbolje će se zabavljati Lego Duplo kockicama, a od pete godine primjerene su i klasične Lego kockice. Mnogi stariji klinci, ali i odrasli, obožavaju Lego Technic kockice koje omogućuju sastavljanje robota, motora, automobila i drugih zahtjevnih modela. Prednost Lego kockica je u tome što omogućuju sastavljanje bezbrojnih kombinacija i zato ih se nikada ne možemo zasititi. Dostupne su u različitim setovima, sve su napravljene od plastike i izrazito su izdržljive. Razlikuju se s obzirom na stupanj težine pa s obzirom na to i na starosnu dob kojoj su primjerene.

Ako tražiš nešto posebno, na raspolaganju su i različiti Lego Education setovi s kojima se mogu izraditi realistični modeli iz svijeta robotike, a time i dobiti i iskustvo rada s motorima, senzorima i sličnim dijelovima. Posebna kategorija su Lego kocke koje su razvijene na temelju filmskih uspješnica. Ako ti proizvođač kockica i nije tako važan, u ovoj ćeš kategoriji pronaći i setove kockica drugih proizvođača koje će zaokupiti pažnju tvog razigranog djeteta.

više
4056 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe