Dječja vozila

(2724 proizvoda)

Ako ste u potrazi za savršenim alatom za djecu, koji bi osim zabave doprinio razvoju motoričkih sposobnosti djeteta, možete birati između različitih dječjih vozila. Ponuda u tom području je zaista vrlo široka i raznolika, tako da se teško odlučiti za pravi proizvod. Kako biste izbjegli krivu kupovinu prethodno provjerite zanimljivu ponudu raznih vozila za djecu i pojednostavite svoju odluku.

Razna dječja vozila su odvojeni prema proizvođaču, vrsti i pogonu, pri čemu pogon može biti nožni, na pedale ili na baterije. U odvojenim potkategorijama dostupne su guralice, dječji bicikli, vozila s pedalama, vozila na baterije i ostala vozila puna vozila za igru raznih oblika poput automobila, traktora, motocikla te pribora za njih.

Guralice predstavljaju manju verziju konvencionalnih dječjih bicikla s tom razlikom da je pogon nožni i odličan su izbor za djecu prije nego što krenu na bicikle s pedalama. U posljednjih nekoliko godina guralice su vrlo popularne, jer one omogućuju djetetu razvoj pojedinih motoričkih sposobnosti koje su potrebne kasnije u životu.

Dječji bicikli su jedna od najpopularnijih i široko korištenih vozila za djecu, tako da se svaki dan mnogi roditelji suočavaju s kupovinom novog bicikla za dijete. Posebno je važno da je odabran bicikl prave veličine i omogućuje djetetu da sa cijelim stopalom dodiruje tlo. Za djecu od dvije godine pogodni su bicikli sa 12-colnim kotačima i s pomoćnim kotačima, za četiri-godišnjake sa 14-inčnim kotačima, a za šest-godišnjake sa 16-inčnim kotačima.

Među vozilima na baterije i s pedalama naći ćete minijaturne verzije automobila, traktora i motocikla, koji se razlikuju ovisno o tome rade li na baterijski pogon, ili na pedale, a na izbor se nude vozila na dva, tri i četiri kotača. Traktori mogu biti opremljeni s prikolicom za prijevoz tereta, a prikolice su dostupne i kao samostalni proizvod. Među ostalim vozilima možete osim prikolica i ostalog pribora za dječja vozila pronaći i opće popularne romobile.

Prije odabira dječjeg vozila treba biti prije svega provjeriti je li izabrani proizvod pogodan za dob djeteta i je li potpuno siguran, svi dijelovi vozila moraju biti pomno osmišljeni i visoke kvalitete.

više
2724 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe