Teraristika

Razmišljaš o kupovini posebne egzotične životinje? U ponudi teraristike ćeš lako na jednom mjestu pronaći sve što ti je potrebno! Ukoliko u kući već imaš terarij, provjeri, da li imaš sve što tvom ljubimcu garantira udobnost.

U kategoriji Teraristika pronađi i usporedi široku ponudu terarija i opreme za terarije, a u ponudi su ti i hrana i dodaci za reptile svih vrsta. Veoma je važno da svi budući vlasnici takvih životinja budu svjesni, da su kod egzotičnih životinja, egzotične i njihove potrebe. Neophodno je osigurati terarij adekvatne veličine za životinju, odgovarajuće temperature i sa kvalitetnom hranom.

Među terarijima u ponudi su ti različiti volumeni i dimenzije, a neki su opremljeni sa poklopcem, ventilacijom i kliznim vratima sa ključem. Možeš pronaći i reflektore dnevnog svjetla širokog spektra za sve vrste pustinjskih i tropskih terarija, keramičke grijače i grijače ploče, koje reptilima omogućavaju održavanje temperature. Među proizvodima su i termostati za kablovske grijače i mjerače vlage, a pod terarija možeš prekriti sa podlogom od treseta ili zemlje različitih boja. Za prirodniji izgled u terarija postavi dekorativne pozadine. Među opremom za terarije možeš pronaći i proizvode za osvjetljenje i grijanje, mjerne instrumente, a čak i klime.

Za zdravlje i dobrobit svog egzotičnog ljubimca se pobrini preventivnim lijekovima protiv parazita i električnim odbijačem insekata i ostalih štetočina, a dostupni su ti i raznovrsna hrana za kornjače, gmazove, agame i ostale terarijske životinje. Ne zaboravi ni na dodatke prehrani, sa kojima će tvoj ljubimac ojačati otpornost, kao i vitamine i minerale za mesojede ili biljojede reptile.

više
Savjeti 0
1 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.