Električni i akumulatorski alat

Da li počinješ sa zahtjevnijim kućnim popravcima ili renoviranjem? Za ovo posljednje su ti potrebni čekić i odvijač, zato prije kupovine pogledaj ponudu električnog i akumulatorskog alata, međusobno usporedi različite uređaje, proizvođače i cijene.

U kategoriji Električni i akumulatorski alat na raspolaganju su ti akumulatorske bušilice i odvijači, električne bušilice, fenovi sa toplim zrakom, kao i kompleti električnog alata. Ne propusti ni kutne brusilice, kružne pile, pištolji za vruće lijepljenje, brusilice, pa možeš pogledati i ponudu rezača, glodalica i tokarilica. Usporedi tokarilice, tračne pile, udarne i rotacione čekiće, ubodne pile i ostali alat.

Među bušilicama možeš pronaći klasične ili udarne, odvrtače i čekić bušilice, a možeš birati i među električnim i akumulatorskim modelima. Prilikom kupovine pazi na snagu bušilice, performanse bušenja u različite materijale, maksimalan broj obrtaja u minuti i težinu uređaja, što je posebno važno prilikom dugotrajnog bušenja. Kod uređaja za bušenje ili poliranje mogućnost izbora je velika – u ponudi su fiksne brusne mašine, vibracione i tračne brusilice, kao i ručne brusilice, koje lako postižu veliku brzinu, a njihova mala veličina omogućava precizan rad. Za brušenje težih materijala su dobre dijamantski brusevi, a teško dostupna mjesta najlakše dosežeš sa ručnom kutnom brusilicom.

Pile možeš birati između kružnih, kombiniranih i tračnih pila. Među njima su razlike u rezovima, načinu sječenja i smjeru. Prije kupovine dobro provjeri karakteristike pojedinih modela i pazi na snagu i brzinu rotacije. U ponudi akumulatorskog i električnog alata možeš pronaći i višenamjenske fenove sa vrućim zrakom, praktične pištolje sa ljepilom, brusilice, rezače sa sječenje svih vrsta drveta, glodalice za izradu zidnih žljebova i čistih rezova na različitim površinama i betonu.

Ukoliko želiš ubiti više muha jednim udarcem, pravi izbor može biti komplet električnog alata, koji može sadržavati različite komade alata – na primjer, akumulatorsku bušilicu-odvijač, udarni odvijač, punjač i bateriju, a možeš se odlučiti i za drugu kombinaciju.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Električni strojevi i alati

Za male kućne popravke ne morate imati radionicu punu alata, u većini slučajeva si možete pomoći sa nekim ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 5 mjeseca

Višenamjenski alat Dremel 3000 S, X-mass

Višenamjenski alat Dremel 3000 S, X-mass edition

Ovaj opis je super.

Prije 7 mjeseca

Einhell stolna kružna pila s postoljem TE-CC

Einhell stolna kružna pila s postoljem TE-CC 2025 UF (4340547)

Lipo izgleda ....OK

Prije 9 mjeseca

EINHELL udarna čekić bušilica TH-RH 1600

EINHELL udarna čekić bušilica TH-RH 1600 (4258478)

odličan proizvod provjereno snažan i pouzdan željko osijek

Prije 1 godine

Einhell akumulatorska bušilica, TC-CD 18-2

Einhell akumulatorska bušilica, TC-CD 18-2 Li (1x1,5Ah)

za sad radi svoje kako treba vrijedi kuna

Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak.

User: 54.80.219.236 2055577293

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.