Strojevi i uređaji

Želiš si olakšati kućne popravke koji ti idu na živce, a ne znaš kakav alat izabrati? Brojni strojevi i alati s tehnološkim napretkom omogućuju sve lakše obavljanje različitih poslova. Prije kupnje provjeri široku ponudu mehanizacije i olakšaj si odluku.

Možeš birati među električkim i građevinskim alatom i strojevima, poljoprivrednom mehanizacijom, ručnim radnim alatom, sigurnosnom opremom i različitim potrošnim materijalom.

Među električkim alatom naći ćeš bušilice, ključeve, rezače, brusilice i cirkularne pile. S njima je olakšano bušenje rupa, zatezanje vijaka, lakše rezanje različitih materijala, a omogućeno ti je i brušenje različitih površina, posebno rubova.

Među građevinskim alatom naći ćeš različite miješalice betona, tačke kojima možeš prevoziti svjež beton ili bilo koji drugi materijal, a neophodne su i bušilice kojima možeš bušiti beton, čelik, keramiku ili drvo.

U kategoriji strojeva i alata na raspolaganju su vam sve vrste poljoprivredne mehanizacije, tu smo uvrstili prskalice, prikolice i bacače te razni manji poljoprivredni pribor.

Ručni radni alat predstavljaju razni ključevi, kliješta, škare i slična oprema kojom si možeš pomoći pri različitim zadacima za koje trebaš fizičku snagu.

Pri mnogim zadacima trebaš i zaštitnu opremu kao što je sigurnosna obuća i odjeća, zaštita ruku, nogu, glave, dišnih putova, očiju, sluha itd. Sigurnost mora uvijek biti na prvom mjestu i zato se moraš za nju primjereno pobrinuti.

više

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Pribor za strojeve i alate

U većini gospodarskih poduzeća trebamo strojeve i alate koji sami u većini slučajeva nisu dovoljni pa ...

Građevinski strojevi i alati

Kategorija građevinski strojevi i alati na Jeftinije.hr sadrži sve alate i proizvode koje su potrebni ...

Karakteristike i izbor radne opreme

Radni strojevi kao kompresor, crpka i generator dolaze u mnogo inačica, koje se međusobno razlikuju po ...

Neka vam sigurnost bude na prvom mjestu

Sigurnost mora uvijek biti na prvom mjestu i toga se trebaju držati pogotovo oni čiji posao donosi sa ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
Poštovani!

Sustav je otkrio neobičan promet sa vaše računalne mreže. Ukoliko želite nastaviti molimo vas da u polje niže napravite klik na "nisam robot"

User: 54.166.232.243 963475904

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2017 sMind d.o.o.