Ženski kupaći kostimi

(3013 proizvoda)

Koliko problema imaš sa odabirom kupaćeg kostima? Većina žena smatra da je kupovina pravog kupaćeg kostima noćna mora, zbog velikog izbora na tržištu, a samo su neki modeli dovoljno dobri da mogu pokriti sve naše slabosti i istaknuti atribute. Uz kupaći kostim, mnoge djevojke i žene vole kupiti i odgovarajući pareo ili tuniku za šetnju do plaže i natrag.

Kupaće kostime prvenstveno dijelimo na jednodijelne i dvodijelne. Jednodijelni su pogodni za rekreativno plivanje u bazenu, smanjujući otpor tijela čime osiguravaju brže kretanje dok su dvodijelni kostimi prikladni za kupanje na plažama i bazenima tijekom ljeta, a s obzirom da otkrivaju više kože omogućavaju nam da kožu ravnomjerno osunčamo. U posljednje su vrijeme jednodijelni kupaći kostimi postali vrlo popularni i često su vrlo zanimljivog dizajna. Odabir je isključivo na vama.

Dvodijelni kupaći kostim se međusobno razlikuju ovisno o modelu gornjeg i donjeg dijela. Donji dio izabiremo s obzirom na našu figuru pa su tako sve popularniji brazilski modeli koji posebno naglašavaju žensku stražnjicu. Za one odvažnije mogući izbor su i tangice, s kojima ćeš se pobrinuti o ravnomjernoj osunčanosti kože. Najpopularniji gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima je definitivno bikini, koji se može zakačiti ili vezati. Za one koje žele grudi posebno istaknuti nudi se mogućnost kupnje prikladnog kupaćeg kostima s push up gornjim dijelom, a za one s većim grudima preporuča se kupovina kupaćeg kostima s dodatnom potporom.

Prikaži više
3013 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe