Ženske čarape

(1084 proizvoda)

Čarape su neophodan dio ormara svakog pojedinca, ali zbog svih različitih modela koji su dostupni na tržištu, teško je odabrati prave. One za po kući moraju biti udobne, za posao elegantne, kod sportskih se moraš brinuti o protoku krvi u mišićima i još mnogo toga. Provjeri široki asortiman proizvoda i na taj način se lakše odluči za kupovinu onih koje ti najviše odgovaraju.

Među šarolikom ponudom ženskih čarapa možeš pronaći klasične pamučne čarape koje su korisne svaki dan, kao i dokoljenke, hulahopke, sportske ili planinarske čarape. Kvalitetni materijal pružaju robne marke kao što su Adidas, Nike, Gatta ili Lorpen te mnogi drugi.

Raznolikost materijala omogućava ti odabir između tradicionalnih tankih čarapa izrađenih od pamuka, mikro materijala, poliester, elastina, a tu su i čarape izrađene od termalnih materijala koje će te zagrijati u hladnim zimskim danima. Čarape također mogu biti izrađene od finog najlona, mikro materijala ili elastina koji omogućuju različite stupnjeve prozirnosti, a osim toga, možeš odabrati one do gležnja, koljena, bedra ili hulahopke. I sve te čarape dolaze u bezbroj boja i uzoraka.

Kvalitetnija čarape, čak su izrađene od organskih proizvoda kao mekana bambusova vlakna, koja imaju prirodno antibakterijsko djelovanje i sprječavaju upijanje neugodnih mirisa. Među sportskim čarapama možeš odabrati kompresijske koje povećavaju protok krvi u nogama i tako bolje opskrbljuju stopala s kisikom i omogućuju brži oporavak, uz istodobno smanjivanje vjerojatnosti dobivanja grčeva.

Planinarske čarape idealne su za planinarenje jer materijali pružaju dobro odvajanje vlage i istovremeno sušenje. Među širokom ponudom proizvoda također su dostupne anticelulitne čarape za žene, čarape s protukliznom potplatom, šareni modeli koji svijetle u mraku, a također i posebne čarape za boce.

Prikaži više
1084 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe