Ženske donje gaće

(423 proizvoda)

Kupuješ novo donje rublje za sebe ili kao poklon? Donjeg rublja nikada nije previše, stoga se pobrini za dodatni komad u svom ormaru ili kao savršen poklon za partnericu. Prije kupnje provjerite široku ponudu modela donjeg rublja, čime ćeš uštedjeti puno vremena i izbjeći iscrpljujuće hodanje po trgovinama.

U širokoj ponudi donjeg rublja za žene možeš odabrati što god želiš, od najjednostavnijih gaćica i majica do atraktivnih ženskih kompleta. Za sportske aktivnosti u hladnim zimskim danima brinu se ženske duge hlače koje su stvorene kako bi se zadržale toplinu, omogućavaju koži da diše, odvajanje vlage i te savršeno pristaju, tako da dobiješ maksimalnu udobnost.

Ženske bokserice su dostupne u različitim modelima, izrađene od različitih materijala, stvorene za svakodnevno nošenje i zato su tako udobne. Gaćice mogu čak biti bez šavova kako bi osigurale potpunu udobnost, a možeš birati između uskih ili širih modela.

Među ženskim modelima možeš naći rublje klasičnog kroja, bokserice, tange i klasične gaćice ili tange za oblikovanje, koje stisnu trbuh i struk, tako da su prikladne za gubitak težine i nakon porođaja. Tu su brojni grudnjaci i gaćice s ušivenim zavodljivim podvezicama, koji će podići temperaturu u spavaćoj sobi.

Široka lepeza materijala omogućuje odabir između različitih vrsta modela, u rasponu od klasične pamučnih gaćica, modela od udobnih mikro materijala i materijala s antibakterijskim svojstvima do zavodljivih čipkastih gaćica i atraktivnog dizajna.

Od boja se nude beskrajne mogućnosti. Možete odabrati donje rublje živopisnih boja s atraktivnim printom, slatkim dodacima kao što su kristali i trakice, a i puno stvari možeš naći čak i ako preferiraš klasične - bijele ili crne gaćice.

Prikaži više
423 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe