Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Ženske sportske jakne

(3177 proizvoda)

Mnogi sportski entuzijasti vole se baviti sportom čak i u hladnijim vremenskim uvjetima. Ako si među njima, dobro će ti doći neke od raznih sportskih jakni, bundi i vjetrovki koje štite od hladnog vjetra i kiše. U različitim trgovinama možeš naći mnoge modele ove vrste sportske odjeće, tako da izbor nije jednostavan. Odluku si olakšaj tako da prije kupovine pregledaš cijelu ponudu sportskih jakni, kaputa i vjetrovki za žene.

Među sportskim bundama možemo naći bunde punjene sa perjem, pogodne za sport u hladnim vremenskim uvjetima (trčanje, biciklizam ...). Bunde su dizajnirane za različite aktivnosti na otvorenom, ali one su obično dovoljno lagane da te ne ometaju prilikom bavljenja sportom. Opremljene su s različitim brojem džepova u koje možeš pohraniti neke od najvažnijih potrepština. Odabrana jakna treba osigurati dobru toplinsku izolaciju, provjeri da li je otporna na vodu i nudi li mogućnost nošenja ispod neke druge odjeće (na primjer vjetrovke).

Za sportske aktivnosti u hladnim uvjetima također su popularne razne sportske jakne, koje moraju biti prije svega udobne. One su obično opremljene sa nekoliko funkcionalnih džepova s patentom te su praktične pa im se mogu skinuti rukavi i kapuljača. Među sportskim jaknama posebno su zanimljive softshell jakne, koje ženama pružaju udobnost tijekom vježbanja i potrebnu prozračnost.

Vjetrovke su prvenstveno dizajnirane kako bi te zaštitile od vjetra tijekom sportskih aktivnosti. Iz tog razloga, bitno je izabrati kvalitetu jaknu, ali po mogućnosti takvu da joj se može izvaditi podstava. U tom slučaju, jaknu možeš koristiti u različitim godišnjim dobima i na taj način uštedjeti za kupovinu neke druge sportske odjeće.

Bez obzira na vrstu sportske odjeće, da li je vjetrovka, jakna ili bunda, osobito je važno osigurati dobru toplinsku izolaciju i da odjeća omogućava slobodno kretanje. Sa stajališta sigurnosti, prije kupovine provjeri da li je odjevni predmet opremljen s različitim svjetlećim dodacima koji pružaju vidljivost u lošim vremenskim uvjetima.

Prikaži više
3177 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe