Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Ženske sportske majice

(8343 proizvoda)

Namjeravaš početi baviti se sportom, ali ne znaš koju sportsku majicu odabrati? Čak i ako si samo fizički aktivna u svoje slobodno vrijeme, uživanje u sportu možeš povećati odabirom odgovarajuće majice. Svi sportaši mogu potvrditi da je adekvatna sportska odjeća bitan dio njihovih aktivnosti kao i briga za dobrobit i bolje rezultate. Prije kupnje provjeri širok izbor različitih vrsta sportskih majica i olakšaj svoj izbor.

Kod ženske sportske majice, bez obzira na dobnu skupinu, važno je da je prilagođena sportu kojim ste se baviš. To je posebno važno u aktivnostima koje uzrokuju jako znojenje (trčanje i biciklizam).

Posebna pozornost u području sportske odjeće posvećena je majicama za trčanje. Moraš odabrati onu koja odgovara tvom tijelu, ali da je prozračna i ugodna. Normalno, majice za trčanje izrađene su od posebnih materijala koji se brzo suši, pa obični pamuk kod ovih majica iz ove točke gledišta, ne dolaze u obzir, zbog sporog sušenja. Druga vrsta su aktivne sportske majice kratkih rukava koje su izuzetno ugodne za nošenje i kod fizičkih aktivnosti omogućavaju brzo sušenje.

Duge sportske majice su posebno pogodne za nošenje u zimskim mjesecima, kada nam je potrebna odjeća koja nas grije dok se u isto vrijeme znoj brzo suši. Kratke majice korisne su u slobodno vrijeme kod toplog vremena ili kod dvoranskih sportova, gdje takve sportske majice nosimo tijekom cijele godine. Uske sportske majice dizajnirane su za sport, gdje te odjeća ne smije ometati, kao što su biciklizam i trčanje.

Prikaži više
8343 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe