Ženska obuća za planinarenje

(570 proizvoda)

Kupuješ nove cipele za planinarenje, ali ne znaš što točno odabrati? Nema ništa goreg od toga da se ugodan izlet na brda ili visoke planine pretvori u patnju zbog bolnih nogu i žuljeva. Da ti se to nikad ne bi dogodilo, prije kupnje pogledaj široku ponudu proizvoda i izbjegni bol s odabirom kvalitetne, udobne i povoljne odgovarajuće obuće za tvoje noge.

Obuća za planinarenje već na najkraćem izletu vrlo je važna, zato je korisna raznolikost ponude. Najčešće marke su La Sportiva, Merri, Mammut i Salomon, pa tako možeš birati između niskom, laganom, robusnom i visokom, te teškom planinarskom obućom, pa čak i obućom za penjanje.

U ponudi je širok izbor materijala. Postoje jednostavni modeli, pogodni za popodnevni izlet na najbliže brdo, ili modeli s ugrađenim vodonepropusnih membranama, kao Gore-Tex, koji će zaštititi tvoje noge od vlage čak i na kiši. Također možeš naći cipele s ojačanim prednjem dijelom od gume. Određeni modeli su dizajnirani posebno za mogućnost korištenja automatskih dereza, a neki teži zimski modeli dizajnirani visoke planine i hladnoću, pa imaju ugrađene grijače nogu.

Naravno, tako raznolika ponuda modela nudi i raznolikost cijena. Pronađi najbolje cijene za maksimalnu kvalitetu i udobnost, nemoj zaboraviti ni neophodne planinarske čarape, koje će se pobrinuti za ugodan osjećaj pri dugotrajnom planinarenju.

Prikaži više
570 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe