Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Ženske tenisice za trčanje

(4396 proizvoda)

U slobodno vrijeme često ideš trčati, a tvoje stare tenisice su već istrošene i oštećene? Želiš početi trčati, ali ne znaš kakve tenisice izabrati? Trčanje je posljednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih sportova, jer svatko može sam odlučiti kada i gdje će trčati. Nepravilno odabrana oprema za trčanje može dovesti do ozljede, stoga je prije kupnje obuće za trčanje potrebno dobro razmisliti. Odluka može olakšati tako da prvo provjeriš široku ponudu obuće za trčanje različitih brandova i usporediš ih jedne s drugima.

U kategoriji obuće za trčanje dostupni su različiti proizvođači, među kojima su najpoznatiji Nike, Adidas, Salomon, Reebok, Five Fingers te drugi. Obuća varira ovisno o vrsti trčanja za koji je prikladna, stoga je potrebno prije kupovine odabrati vrstu obuće.

Ovisno o načinu trčanja, potrebno je odabrati tenisice, jer samo se na taj način možemo pobrinuti za optimalnu udobnost i izbjeći ozljede. Tenisice mogu biti prikladne za pronaciju, supinaciju, sprint, trail trčanje ili običan jogging. Kod pronacije peta se „prevrne“ prema unutrašnjoj strani stopala za vrijeme trčanja, a kod supinacije stopalo „sleti“ na vanjsku stranu i „prevrne“ se prema vani, te prikladno takvim stopalima treba izabrati i obuću. Trail tenisice služe za trčanje u lošim vremenskim uvjetima i teškom terenu, dok je jogging klasičan i najčešći oblik trčanja. Za sprint su najprikladnije sprinterice.

Prilikom kupnje nove obuće za trčanje moraš prvenstveno uzeti u obzir kvalitetu i udobnost, te se preporučuje da odabranu obuću temeljito isprobaš već u samoj trgovini.

Prikaži više
4396 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe