Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Dječje tenisice

(2756 proizvoda)

Tenisice su omiljena obuća klincima svih uzrasta jer su udobne, omogućavaju slobodno kretanje stopala u igri i optimalnu podršku. Osim toga, tenisice su jako popularne a pojedini modeli su toliko cool da njihova popularnost ne poznaje dobne granice. Tražiš dječje tenisice? Pregledaj našu kategoriju i ponudu web trgovina na jednom mjestu!

Dječje tenisice se dijele na one sportske, namijenjene raznim sportskim aktivnostima te one za svakodnevno nošenje koje su primjerene i vrtiću i školi i drugim svakodnevnim aktivnostima. pri odabiru dječjih tenisica pripazi na veličinu, na ljestvici od 23 do 35, broj ćeš najsigurnije i najlakše odrediti tako da izmjeriš dužinu djetetovog stopala. Važnu ulogu i kod tenisica igra materijal od kojeg su napravljene, zato prije kupovine svakako provjeri od čega je napravljen potplat, a od čega unutrašnjost i gornjište tenisice.

Ne možeš se odlučiti koji model odabrati? Ne moraš brinuti, dječje tenisice ćeš morati kupiti toliko puno puta (jer će ih dijete prerasti) da ćeš stići kupiti sve omiljene modele. Šala mala, ali svakako ti preporučujemo da dijete uključiš u odabir tenisica.

Prikaži više
2756 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe