Tenis kompleti

(31 proizvod)

Tenis kompleti za igranje su zgodni za slobodno vrijeme, igru sa djecom, prijateljima ili obitelji. Tenis je savršena igra za kardiovaskularni sistem, i pruža zabavan i cjenovno pristupačan način za poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja za tebe i tvoju obitelj. Tenis je jedan od najboljih sportova sa niskim opterećenjem, koji poboljšava opće fizičko i mentalno zdravlje. Zbog toga što omogućava kvalitetno vježbanje za srce i krvne žile, tenis podiže nivo energije i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Oblikuje cijelo tijelo – gornje i donje dijelove ruku, noge i trup, redovno igranje poboljšava fizičku i mentalnu kondiciju i analitičko razmišljanje.

Teniski kompleti obično sadrže dva ili više reketa, jednu ili više teniskih loptica i druge dodatke potrebne za igranje. Reketi, koje kupujemo u kompletima za igranje, obično nisu dovoljno kvalitetni za profesionalne igrače, ali su svakako posebno zgodni za igranje u slobodno vrijeme i tijekom godišnjeg odmora. Međusobno se razlikuju po količini opreme, težini, veličini i načinu igranja. Zato ukoliko tražiš savršen poklon za sebe li nekog drugog, i želiš osigurati bolju fizičku pripremljenost, onda ti svakako preporučamo kupovinu nekog od ovih teniskih kompleta. Da bi napravio dobar izbor, preporučamo ti da pregledaš cjelokupnu ponudu i tako doneseš pravu odluku.

Prikaži više
31 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe