Potraži među prikazanim proizvodima

Štitnici za rukomet

(4 proizvoda)

Rukomet je sport koji je izuzetno popularan i kod mlađih i kod starijih generacija, obožavaju ga kako muškarci, tako i žene. Igra se odvija na parketu sa mnogo kontakta, što može dovesti do mnogih ozljeda. Kontakt između igrača često završava padom, koji može uzrokovati modrice i druge ozljede, koje definitivno želiš izbjeći. Da bi igranje bilo sigurno i da bi ozljeda bilo što manje, neophodna je adekvatna oprema i zaštita. Zaštita i nošenje rukometnih štitnika se preporučuje svim igračima rukometa, a naročito rukometnim golmanima.

Ozljede prilikom igranja rukometa se najčešće javljaju na koljenima i laktovima, upravo zbog toga su štitnici napravljeni specijalno za ova dva dijela tijela. Štitnici su uglavnom napravljeni od neoprena, koji će se prilagoditi tijelu i tako spriječiti bilo kakve ozljede, koje nastaju tijekom igre. Razlikuju se po načinu prianjanja, po materijalu, kao i po dimenzijama, ovisno o tome da li su napravljeni za odrasle ili djecu.

Prikaži više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe