Romobili

(1219 proizvoda)

Kupuješ novi romobil za sebe ili kao poklon? To je svakako odličan izbor prijevoznog sredstva, jer je praktičan i istovremeno zauzima vrlo malo prostora. Prije nego što se odlučiš za romobil, provjeri kompletnu ponudu, koja je dostupna na tržištu i pronađi najbolje za sebe.

U kategoriji romobila su dostupni oni za djecu i odrasle, a možeš birati između romobila ovisno o broju kotača - može imati 2 ili 3 kotača. Osim toga romobili se razliku ovisno o veličini kotača, koji mogu biti mali (oko 10 cm promjera) ili veliki (promjera 20 cm) te ovisno o nosivosti. To su sve osobine koje moraš obratiti pozornost prilikom kupovine romobila. Provjeri materijal - skuteri s jakom aluminijskom konstrukcijom su mnogo sigurniji i omogućuju kapacitet do 100 kg.

Glavna prednost romobila je da je vrlo jednostavan za korištenje. Vrlo brzo ga nauče voziti mala djeca, pa je vožnje vrlo sigurna, jer dijete može lako sići sa njega i tako se zaustaviti. Romobili su ne samo prijevozno sredstvo za djecu, nego i odrasle. Možeš ga ponijeti sa sobom u vlak ili u autobus, jer neki modeli su također sklopivi, pa s njim jednostavno otiđeš s jednog kraja grada na drugi. Također, romobili se često koriste u ljetnim mjesecima uz more ili negdje drugdje na odmoru, pružajući brz i jednostavan prijevoz do plaže.

Prikaži više
1219 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe