Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Golf setovi

(1 proizvod)

Golf predstavlja jedan od najpopularnijih sportova za rekreaciju i zabavu. Želiš se baviti golfom, ali ne znaš točno gdje kupiti potrebnu opremu? Da bi lakše donio odluku, prije kupovine provjeri široku ponudu različitih proizvoda. Golf opremu prave razni proizvođači, među kojima su najpopularniji Taylormade, Adidas i Daytona. Da bi im kupovina bila jednostavnija, mnogi igrači se odlučuju kupiti golf komplet, koji kombinira osnovne proizvode, koji su potrebni za igranje golfa: palice, torbe, loptice i često razna odjeća i rukavice.

Palice za golf dijelimo na ženske i muške, a različite vrste golf palica su pogodne za različite vrste udaraca (na primjer, za početni udarac je tzv. Driver palica, koja ima veću glavu, a kasniji udarci se izvode drvenim palicama sa manjom glavom). Loptice za golf se po obliku, veličini, težini i strukturi ne razlikuju, jer su im karakteristike standardizirane. Razlikuju se prema broju rupica na površini (od 250 do 450), koje utječu na aerodinamiku leta, tako da se i o tome raspitaj prije izbora određene loptice.

Neophodan dio opreme za sve golf entuzijaste i početnike je torba za golf, koja je namijenjena za nošenje opreme. Torbe se razlikuju po broju i veličini džepova. Prije kupovine provjeri, da li izabrana torba ima poseban prostor za piće i džep za čuvanje dragocjenosti, kao i da li ima ergonomski dizajniranu ručku.

Prikaži više
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe