Sobni bicikl

(273 proizvoda)

Sobni bicikli najboljih proizvođača po najpovoljnijim cijenama. Kako? Kod nas možeš usporediti cijene različitih ponuđača sobnih bicikala.

 

Vrste sobnih bicikala

 

Možeš birati između nekoliko vrsta sobnih bicikala, a svaki ima svoje jedinstvene značajke i prednosti.

Najgrublja je podjela na sobne bicikle i orbitrek bicikle.

 

Najčešći tipovi sobnih bicikala su:

  • Uspravni sobni bicikli: ovi bicikli slični su tradicionalnim biciklima, s uspravnim položajem za vožnju i upravljačem koji je postavljen višlje od sjedala. Izvrsni su za kardio trening s malim učinkom i idealni za početnike.
  • Ležeći sobni bicikli: Ovi bicikli imaju nagnut položaj sjedenja, a pedale su postavljene ispred vozača. Nude udobniju vježbu, što ih čini izvrsnim izborom za osobe s problemima s leđima ili zglobovima.
  • Spinning bicikli: Dizajnirani za intenzivan kardio trening, jer imaju teški zamašnjak i podesive razine otpora. Imaju položaj za vožnju nagnut prema naprijed i popularni su na satovima fitnessa.
  • Zračni sobni bicikli/sobni bicikl sa zračnim otporom: Ovi bicikli koriste ventilator za stvaranje otpora, što ih čini odličnim izborom za visokointenzivne intervalne treninge (HIIT).
  • Sobni bicikli s dvostrukim djelovanjem/orbitrek: Ovi bicikli imaju pomične ručke koje ti omogućuju da radiš s gornjim dijelom tijela dok pedaliraš, pružajući vježbu za cijelo tijelo.
  • Sklopivi sobni bicikli: Dizajnirani da budu kompaktni i prenosivi, ovi bicikli su idealni za male prostore ili pojedince koji moraju pospremiti bicikl kada ga ne koriste.

 

Bez obzira koju vrstu sobnog bicikla odabereš, važno je odabrati onaj koji odgovara tvojim fitness ciljevima, proračunu i individualnim potrebama.

 

Najbolji proizvođači sobnih bicikala

 

Tunturi: finski proizvođač poznat po proizvodnji visokokvalitetne opreme za fitness, uključujući sobne bicikle. Tunturi sobni bicikli dizajnirani su i za početnike i za iskusne sportaše, jer su opremljeni podesivim razinama otpora i ergonomskim sjedalima.

Vidaxl: nizozemska tvrtka koja nudi široku paletu proizvoda, uključujući pristupačne bicikle za vježbanje. Vidaxl sobni bicikli jednostavni su za korištenje i imaju podesive razine otpora, što ih čini izvrsnim izborom za pojedince s ograničenim budžetom.

Klarfit: Njemački proizvođač koji proizvodi raznu fitness opremu, uključujući sobne bicikle. Bicikli Klarfit dizajnirani su za kućnu upotrebu i imaju značajke poput tihog rada i podesivog upravljača.

Kettler: njemačka tvrtka koja već više od 70 godina proizvodi fitness opremu. Sobni bicikli Kettler poznati su po svojoj izdržljivosti i visokokvalitetnoj konstrukciji, sa značajkama kao što su podesivi otpor i udobna sjedala.

Domyos: francuski brend specijaliziran za opremu za fitness, uključujući bicikle za vježbanje. Bicikli Domyos dizajnirani su i za početnike i za iskusne sportaše, sa značajkama kao što su podesive ručke i razine otpora.

Capital Sports: njemački proizvođač koji proizvodi niz opreme za fitness, uključujući sobne bicikle.  Bicikli Capital Sports poznati su po svojoj robusnoj konstrukciji i naprednim značajkama kao što su ugrađeni programi vježbanja i monitori otkucaja srca.

 

Svaki od ovih proizvođača sobnih bicikala ima svoje jedinstvene prednosti i značajke, stoga je važno uzeti u obzir tvoje individualne potrebe i preferencije pri odabiru bicikla.

 

Tunturi sobni bicikli

 

Vidaxl sobni bicikli

 

Klarfit sobni bicikli

 

Kettler sobni bicikli

 

Domyos sobni bicikli

 

Capital Sports sobni bicikli

Prikaži više
273 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe