Dodaci za automobil

(248 proizvoda)

U kategoriji dodataka za automobil možeš naći različite navlake, podršku za vrat, sjenila, mreže protiv komaraca, navlake protiv kiše, zimske vreće, zaštitne folije, zračne podloge te retrovizore s kojima možeš nadgledati dijete koje se vozi na stražnjem sjedalu u autosjedalici. Presvlake i zračne podloge za autosjedalice su obično napravljene od prozračnih materijala poput pamuka ili mikrofibre koja dobro upija toplinu i smanjuju znojenje djeteta za vrijeme vrućih dana. Potpore za vrat klincima donose još udobniju vožnju, a posebno u slučaju da vole spavati za vrijeme vožnje. Najbolje je izabrati one od prirodnih materijala koji neće izazvati alergijske reakcije.

Sjenila za automobilska stakla sprečavaju direktan prodor zraka sunca na dijete i posebno su praktična za vrijeme dužih automobilskih vožnji tijekom ljetnih mjeseci. Mreže protiv komaraca osigurat će mirnu vožnju, a najbolje je izabrati mrežu koja je prozračna i može se jednostavno i lako prati (pripazi da odgovara modelu vaše autosjedalice). Zimske vreće će ugrijati dijete za vrijeme vožnji u hladnim mjesecima, a zaštitne folije će zaštititi sjedalo u automobilu od prljavštine sa dječjih cipela.

Među dodatnom opremom potraži i torbe za pospremanje raznih sitnica i dječje opreme kao što je retrovizor, odnosno ogledalo kojim možeš u svakom trenu vidjeti kako je dijete i što radi za vrijeme vožnje. S obzirom da djeca sjede u suprotnom smjeru vožnje, ogledalo postavite na stražnje prozorsko staklo, a ako dijete sjedi u smjeru vožnje, ogledalo možete postaviti na vjetrobransko staklo kako bi dijete uvijek imali pod nadzorom.

Prikaži više
248 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe