Kombinirana dječja kolica

(1550 proizvoda)

Tražiš dječja kolica s kojima će svakodnevni izlasci biti sigurni i ugodni? Prije kupovine svakako provjeri ponudu različitih modela, međusobno ih usporedi s obzirom na karakteristike i cijenu te na taj način izbjegni pogrešnu kupovinu. U kategoriji modularni sustavi potraži kvalitetna dječja kolica i odgovarajuću dodatnu opremu s kojom ćeš djetetu osigurati još veću udobnost i sigurnost za vrijeme vožnji u kolicima. Neki od najpoznatijih proizvođača su PerPerego, Chicco, Brevi, Recaro i brojni drugi. Ne brini, naši ih trgovci imaju u svojoj ponudi!

Najveća prednost modularnih sustava je prije svega u tome što jednom kupovinom dobivaš sve što trebaš za dijete u svim fazama njegovog rasta i razvoja. Modularni sustavi obično sadrže duboku košaru za novorođenče i bebe do određene starosti života, sportsko sjedalo koje zamjenjuje košaru kada dijete dosegne određenu dob i kada već može samostalno sjediti te sjedalicu koja se može jednostavno staviti u automobil, kod kuće ili na kolica. Neki modularni sustavi sadrže i dječju autosjedalicu koja je uglavnom primjerena za najmlađe.

Modularni sustavi mogu donijeti veliku dozu elegancije i primjerni su za aktivne, moderne, mlade roditelje koji djetetu žele osigurati maksimalnu sigurnost i udobnost, a sebi maksimalnu mobilnost bez obzira na teren kojim se kreću. Većinom su napravljeni od laganih materijala poput aluminija ili koji omogućuju jednostavno sastavljanje i prenošenje.

Prikaži više
1550 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe