Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Dječji krevetići

(3234 proizvoda)

Odabir dječjeg krevetića jedan je od važnijih odabira koje mora napraviti svaki roditelj. Kako bi ti olakšali odabir, u kategoriji dječjih krevetića smjestili smo veliku ponudu proizvoda različitih cjenovnih kategorija. Važno je da pregledaš cijelu ponudu i odabereš najbolju vrijednost za novac.

Dječje krevetiće biramo prema različitim kriterijima. Na raspolaganju su nam u različitim dimenzijama koje su primjerene za djecu različite starosti. Najmlađi obično spavaju u kolijevkama, a za stariju djecu na raspolaganju su vam krevetići od dimenzija 120 x 60 pa naviše. Međusobno se krevetići razlikuju s obzirom na dužinu, širini i dubinu. Odabrani krevetić mora dogovarati svojom veličinom i mora biti udoban, a roditelji dječici rado odabiru krevetiće u veselim bojama ili čak u obliku omiljene životinje, automobila ili crtanog junaka.

Izbor krevetića u ovoj kategoriji je prilično veliki pa provjeri i različite tipove i materijale od kojih su napravljeni. Krevetići mogu biti i sklopivi što je jako praktično ako često putujete s djetetom i želite mu osigurati udoban i kvalitetan san čak i kad niste kod kuće. Sklopivi krevetići mogu se jednostavno sklopiti i pospremiti, a najčešće dolaze s torbom za prenošenje.

Prikaži više
3234 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe