Tobogani

(89 proizvoda)

Ako biraš igračku za svojeg mališana, ili kao poklon za nekog drugog klinca, tobogan je odličan izbor s kojim ne možete promašiti. To je jedna od klasičnih dječjih igračaka, koju žele djecu svih uzrasta. No, što izabrati, jednostavan vrtni tobogan, ili možda onaj koji možete staviti u vodu? Kako bi si olakšali izbor prije kupnje provjerite različite modele tobogana i pronađite najprikladniji.

Među toboganima dostupni su i oni za igranje s raznim oblicima spusta, neki su ukrašeni motivima popularnih dječjih likova. Artikle možete izabrati po dobi za koju su prikladni, birati možete tobogane za vrt ili stan i oni koje možete postaviti u vodu, čime se osigurava nezaboravna vodena zabava.

Na što morate paziti prije kupovine tobogana? Ako ste u potrazi za visoko kvalitetnim proizvodom koji će trajati dugo vremena, odaberite tobogan s metalnim okvirima, a ako izberete plastični tobogan provjerite da je izrađen od visoko kvalitetne plastike. Na prvom mjestu je naravno sigurnost djece, tako da odabrani tobogan ne smije imati oštre rubove. Visoke ručke omogućuju sigurno penjanje malu djecu, a za dodatnu sigurnost će pomoći visoki bočni ulošci za penjanje. Ako planirate staviti tobogan u vrtu, provjerite da li je materijal otporan na promjene temperature i sunce.

Prikaži više
89 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe