Dječja vozila na akumulator

(938 proizvoda)

Ako vašem djetetu na poklon kupujete zabavno dječje vozilo na baterije, vjerojatno ćete se suočiti s dilemom što odabrati. Ponuda dječjih vozila je vrlo raznolika, postoje različiti proizvođači i modeli, a svakako ne želite napraviti krivu odluku o kupovini. Prije kupnje provjerite ponudu, usporedite različite predmete i tako pronađite najbolje vozilo za vaše dijete.

U kategoriji Vozila na baterije na raspolaganju su vozila sa dva, tri i četiri kotača, a sortirati ih možete ovisno o proizvođaču i najnižoj primjerenoj dobi djeteta. Pogledajte traktore, automobile, džipove, motocikle i skutere te ostala popularna vozila na baterije, koja će zasigurno oduševiti sve male vozače.

Kako bi svom djetetu zajamčili zabavnu i sigurnu igračku u isto vrijeme, imate izbor vozila po dobi, sposobnosti djeteta i nekim drugim čimbenicima. Naravno, pri uporabi dječjih vozila na baterije uvijek postoji mogućnost pada, ali možete smanjiti rizik tako da odaberete proizvod sa različitim sigurnosnim karakteristikama, kao što su sigurnosni pojasevi i mogućnost da se unaprijed ograniči brzina. Osim toga, kod takvih vozila dijete ne smije imati pristup bateriji.

Odabrano vozila na baterije mora djetetu, ovisno o njegovim motoričkim sposobnostima omogućiti stabilnost, a važan aspekt pri kupovini je i odgovarajuća veličina. Provjerite da li vaše dijete može s nogama udobno stajati na tlu i da li njegova koljena imaju mjesta i ne zapinju za volan. Dodatna prednost je da je vozilo u stanju prilagoditi prema rastu djeteta, jer tako dijete može uživati u vožnji nekoliko godina.

Prikaži više
938 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe