Vitamini i minerali

Vitamini i minerali u današnje vrijeme imaju sve važniju ulogu u očuvanju našeg zdravlja i vitalnih funkcija. Naše tijelo je izloženo svakodnevnom stresu, premalo vremena posvećujemo kretanju, a naša prehrana je sve siromašnija neophodnim sastojcima. Zbog toga je važno da nedostatak vitamina i minerala nadomjestimo na drugi način. Uzimanje vitamina i minerala po pravilu ima pozitivan utjecaj na ljudski organizam, ali treba biti oprezan, jer je prevelika količina određenih supstanci štetna za tijelo. Prije kupovine vitamina i minerala neophodno je uvjeriti se da je proizvod kvalitetan.

Našem tijelu najčešće nedostaju željezo, vitamin B, vitamin C i magnezij, a naša ishrana je sve siromašnija i drugim vitaminima i mineralima. Svakom pojedincu je potrebna drugačija terapija vitaminima i mineralima, pa prije nego što počneš sa primjenom preporučuje se da se konzultiraš sa doktorom. Sportaši, na primjer, zahtijevaju veću količinu vitamina, jer intenzivan trening ubrzano sagorijeva vitamine i minerale, koji su neophodni za normalno funkcioniranje tijela. Isto vrijedi i za starije žene i muškarce, kojima je zbog održavanja normalnih životnih funkcija potrebna drugačija terapija vitaminima.

Proizvođači vitamina i minerala na tržištu često nude mješavine vitamina, pripremljene za određenu starosnu ili neku drugu grupu, pa je zgodno da se odlučiš za proizvod, koji objedinjuje sve što je tvom tijelu potrebno, a pri tom kombiniraš više različitih vitamina i minerala. Veoma je važno, prilikom kupovine vitamina i minerala i to, da su dobiveni iz najboljih prirodnih izvora, što omogućava maksimalan efekt na zdravlje.

više
Savjeti 0
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

1013 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.