Potraži među prikazanim proizvodima

Zemlja / kora

(34 proizvoda)

Jesi li ljubitelj vrtlarstva i u slobodno vrijeme rado održavaš svoj vrt, preferiraš domaće voće i povrće te voliš saditi nove biljne sorte? Možda se baviš profesionalnim uzgojem biljaka ili jednostavno želiš istražiti različite biljne vrste? Onda sigurno znaš koliko je važan izbor odgovarajuće zemlje i kako to može utjecati na rast pojedinih biljaka. Prije kupnje određene vrste zemlje, dobro je također provjeriti što je sve u ponudi, pa je najbolje potražiti zemlju negdje gdje možeš pronaći svu ponudu na jednom mjestu. Ovdje možeš vidjeti najbolje ponude zemlje za biljke cvjetnjače, zelene biljke, trave i začine i druge biljne vrste.

Prije nego što kupiš određenu vrstu zemlje, potrebno je provjeriti da li će ova vrsta tla dobro poslužiti svojoj svrsi i da li je zemlja pogodna za vrstu biljaka koje namjeravaš zasaditi u nju. Zemlja za lončanice pogodna je za sadnju raznih zelenih biljaka, fikusa i cvijeća, zemlja za sjetvu posebno je pogodna za sadnju sjemena, eko zemlja ima smanjene količine štetnih elemenata i posebno je pogodna za uzgoj povrća. Tu je i posebna zemlja koja je pogodna za određene vrste biljaka, kao na primjer zemlja za orhideje. Razlika između svih ovih vrsta zemlje je u samoj nutritivnoj vrijednost koja pridonosi rastu i razvoju biljaka.

Prikaži više
34 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe