Cvjetna galanterija

(4284 proizvoda)

Obožavaš cvijeće i misliš da su oni najljepši ukras u tvom domu? Možda se cvijećem još ne baviš, ali želiš ubrzo početi ? Za uzgoj cvijeća i njegovo održavanje je ponekad potrebno puno vremena, brige i novca za kupnju pojedinih proizvoda, gnojiva i opreme za navodnjavanje, no danas je moguće na tržištu kupiti dosta povoljnije tegle za cvijeće, korita i druge proizvode koji uzgoj cvijeća omogućavaju svakom pojedincu s manjim komad vrta. Na uzgoj cvijeće se često odluče čak i oni koji nemaju vrt, pa cvijeće jednostavno posade u cvjetne tegle i posude, i stavio ih u ukrasne posude u svoj dom.

Prije nego što se odlučiš na kupnju pojedinačnih teglica ili posuda, preporučamo ti da provjeriš našu cijelu ponudu jer možeš birati između različitih proizvođača na jednom mjestu. Pored tegli i lonaca možete birati između cvjetnih košara i drugih proizvoda za sadnju i uzgoj cvijeća. Tegle i lonci su međusobno razlikuju u cijeni, kvaliteti, veličini, obliku i materijalu. Napravljeni su od trajnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete i ne pucaju u slučaju pada. U ponudi možeš također naći setove cvjetnih tegli i posuda i posebne nosače, koji će istaknuti cvijeće i njegovu ljepotu.

Prikaži više
4284 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe