Ograde

(285 proizvoda)

U našoj kategoriji Ograde pronađi pravi proizvod za sebe, po cijeni koja ti odgovara.

 

Ograde su konstrukcije izrađene od različitih materijala, poput drva, inoxa i PVC-a, koje služe za ograđivanje ili označavanje granica. Mogu biti funkcionalne ili dekorativne, pružajući privatnost, sigurnost ili estetski uljepšavajući tvoj posjed.

 

Ograde za dvorište dolaze u različitim stilovima, visinama i oblicima, od (drvenih) pločastih ograda (panel ograda), mrežastih ograda (žice za ogradu), aluminijskih ograda do ograda od kovanog željeza.

 

Prilikom odabira ograde treba uzeti u obzir čimbenike kao što su trajnost, otpornost na vremenske uvjete, privatnost i nadopunjavanje stila kuće. Bilo da tražiš ogradu za svoj dom, poslovni ili javni prostor, postoji mnogo opcija koje možeš odabrati, a koje će odgovarati tvojim specifičnim potrebama i preferencijama.

 

Prilikom odabira također uzmi u obzir namjenu i lokalne propise, kao što su zoniranje ili građevinski propisi, koji mogu odrediti visinu ili položaj ograde. Osim toga, neki materijali mogu zahtijevati više održavanja od drugih, stoga je važno uzeti u obzir dugoročne troškove i zahtjeve održavanja pri odabiru ograde.

 

Ograde koje su trenutno na akciji možeš pronaći na našoj posebnoj akcijskoj podstranici.
Prikaži više
285 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe