Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Neto obujam (l)

MIN MAX

Nova energetska klasa (2021)

Širina (u cm)

MIN MAX

Dubina (u cm)

MIN MAX

Energetski razred

Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)

MIN MAX

Automatsko odmrzavanje

Visina (u cm)

MIN MAX

Kapacitet zamrzavanja (u kg/24h)

MIN MAX

Glasnoća (u dB)

MIN MAX

Pohrana u slučaju nestanka struje (u h)

MIN MAX

Škrinje za zamrzavanje

(65 proizvoda)

Škrinje za zamrzavanje već duže vrijeme nisu samo za naše bake. Mnogi modernih domaćica cijeni njihove funkcije, jer mogu imati vrlo važnu ulogu u kućanstvu. Dolaskom modernizacije i brze hrane, mnogi ljudi su sve više svjesni važnosti domaće hrane. Budući da je svakodnevno kuhanje vremenski vrlo konzumirajući posao, rješenje može biti kuhanje velike količine hrane odjednom i potom njeno zamrzavanje. Ako je za potrebe tebe i tvoje obitelji zamrzivač u normalnom hladnjaku premalen, škrinja za zamrzavanje je pravo rješenje za vas.

Prednost zamrzivača je u činjenici da postoji dovoljno prostora za velike stvari (kao što su meso), budući da to ne ograničava veličina i oblik ladica. Većina zamrzivača ima bočne košare, u koje možeš staviti više malih paketa koji se neće izgubiti u dubini velike škrinje za zamrzavanje.

Današnji ormari su vrlo praktični za korištenje, jer većina već imaj NO FROST funkciju, što znači da odleđivanje više nije potrebno, kao kod starijih aparata. Sada se to radi automatski, samo ih je povremeno potrebno očistiti, za što su ti dostupna razna sredstva za čišćenje i maramice. Svakako je poželjno usisati ili pomesti prašinu na stražnjoj strani uređaja, da bi se izbjegla prevelika potrošnja energije.

Većina kućanskih aparata danas, pa tako i škrinje za zamrzavanje podijeljene su u različite energetske razrede. Najučinkovitiji energetski razred je A ++,a najmanje razred G. Energetski razred se ne određuje s obzirom na apsolutnu potrošnju energije, već potrošnja s obzirom na volumen škrinje za zamrzavanje.

Za najlakše upravljanje odaberi škrinju za zamrzavanje kod koje se temperatura može podesiti digitalno. U slučaju digitalnog podešavanja kolebanje temperature je ograničeno na 0,5 stupnjeva Celzija. Za škrinje s analogno podesivom temperaturom ona varira i do 2 stupnja Celzija. Obično uređaji s digitalnim postavkama temperature imaju na vratima LED zaslon koji prikazuje stvarnu temperaturu unutar škrinje. Na tom zaslonu prikazuju se i upozorenja o pogreškama, što je također vrlo korisno.

Ako već znaš da je škrinja uređaj koji želiš i trebaš, usporedi cijene različitih trgovina na Jeftinije.hr.

Prikaži više
65 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe