Ugradbene perilice posuđa

Ako opremaš novu kuhinja, odabir ugradbene perilice posuđa svakako je najbolji izbor za tebe. S obzirom da se može u potpunosti ugraditi među kuhinjske elemente, ne kvari izgled i estetiku tvoje kuhinje.

Ugradbene perilice posuđa dijelimo na ugradbene i potpuno ugradbene. Ugradbene perilice posuđa su ugrađene ispod pulta, a njihova vrata su prekrivena istim frontama kao i drugi kuhinjski elementi. Upravljačka ploča s vanjske strane vrata i vidljiva je za vrijeme rada perilice, pa možeš pratiti koliko je vremena ostalo do završetka programa i mijenjati postavke, ako je potrebno. Kod potpuno ugradbene perilice upravljačka ploča je na vrhu vrata i izvana se ne može vidjeti. Takva perilica je potpuno prekrivena drvenim frontom koja je ista kao i ostatak kuhinje i izvana se ni na koji način ne razlikuje od kuhinjskih ormarića. Kod potpuno ugradbene perilica ima smisla tražiti model koja ima ugrađenu kontrolno svijetlo na donjoj strani uređaja. To je mala i neupadljiva lampica koja svijetli u pod sve dok stroj radi i gasi se kada je stroj obavio svoj posao. To je vrlo korisno zato da možeš provjeriti da li tvoja perilica još pere ili ne.

Ugradbene perilice posuđa s obzirom na samostojeće također nude mogućnost kupnje modela s većim volumenom iste visine, te lako namjestiš da stoji na postolju ili nogama. Dakle, za istu standardnu visinu dobiješ veći kapacitet za pranje posuđa.

Prije kupnje provjeri da li stroj za pranje posuđa ima zaštita od izlijevanja vode. To može dokupiti i naknadno. Ako planirate svoju perilicu koristiti stroj za pranje posuđa u sobi s parketom, također provjeri da li ima AQUA STOP funkciju. Time se sprječava izlijevanje vode ne samo iz crijeva, nego i iz unutrašnjosti same perilice posuđa.

Senzor za automatsko detektiranje zaprljanosti posuđa omogućuje štedljivo pranje posuđa, jer prilagođava količinu vode i dužinu pranja količini i zaprljanosti posuđa. Ako te brine da tvoje perilica neće dovoljno dobro oprati, možeš potražiti modele koji osim dvije standardne imaju i treću mlaznicu. Dobrodošla karakteristika svake ugradbene perilice posuđa je također podesive gornja košara za optimalno iskorištavanje prostora te tih rad perilice (manje od 50 decibela).

Na Jeftinije.hr možeš birati između modela ugradbenih perilica posuđa s različitim kombinacijama gore opisanih svojstava. Također, možeš usporediti cijene različitih trgovina i osigurati najbolju kupovinu.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Glasnoća (u dB)

MIN MAX

Energijski razred

Potrošnja vode (u l)

MIN MAX

Efikasnost sušenja

Konzola za upravljanje

Efikasnost pranja

Zaštita protiv izljeva

Širina perilice posuđa (u cm)

MIN MAX

Za setova

MIN MAX

Ne propusti

Komentari

Prije 1 godine

Ugradbena perilica posuđa Gorenje GV64161

Ugradbena perilica posuđa Gorenje GV64161

Odlična perilica! Hvale vrijedna funkcija automatskog otvaranja vrata na kraju pranja. I da, Gorenje ne uvjetuje fenomenalne rezultate pranja skupim Finishom i sličnim proizvodima, rezlutati su odlični i s praškom iz DM-a koji košta 30-ak kuna...

Prije 5 godina

KONČAR perilica posuđa PP 60 U.ND9

KONČAR perilica posuđa PP 60 U.ND9

istekom garancije ,smeče od perilice Za: ništa Protiv: nema djelova za perilicu

Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak.

User: 54.196.13.210 1652511171

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.