Aparati za led

(109 proizvoda)

Ima li išta bolje od omiljenog hladnog osvježenja usred najgore ljetne vrućine? Ako često koristiš kockice leda za hlađenje pića ili nešto drugo, a želiš uvijek imati unaprijed gotove kocke leda, vjerojatno si već pomišljao na kupnju aparata za led.

Aparati za led već dugo su dio standardne opreme u barovima i restoranima, ali sada sve više kompaktne i minijaturne varijante također dolaze u kućanstva. Posebno često ih koriste ljudi koji žive u toplijim klimatskim zonama ili na mjestima gdje su jako vruća ljeta.

Aparat za led možeš kupiti u dvije varijante, samostojeći ili ugradbeni. Prednost samostojećeg aparata za led je njihova mobilnost. Dakle, aparat za led, koji se inače koriste kod kuće, možeš ponijeti sa sobom na put i osigurati da uvijek imaš hladno piće. Prednost ugradbenih aparata za led je da manje smetaju i ne mogu skliznuti na pod i oštetiti se.

Kako bi bio što praktičniji, nađi takav aparat za led, čije se komponente mogu prati u perilici. Aparat za led je uređaj, koji ima izbočene elemente slične čeličnih šipkama, na kojima se voda kondenzira i zamrzava. Tako pripremljene kocke, koja je zapravo po obliku nisu kocke nego cilindri, onda padaju u spremnik iz kojeg ih onda možete uzeti. Ako kockice leda ne upotrijebiš, one se otope i voda se reciklira za ponovnu uporabu.

Ovisno o tvojim potrebama, prije kupnje aparata za led provjeri koliki kapacitet ima specifičan model i koliko brzo radi. Vrlo korisna je funkcija automatskog uključivanja i isključivanja, kako bi bio siguran da će te po dolasku s posla ili sa plaže uvijek dočekati dovoljna količinu napravljenih kockica leda, a aparat u tvojoj odsutnosti neće raditi i na taj način štedjeti energiju.

Ako se odlučiš kupiti aparat za led, kojem su kondenzacijski dijelovi vidljivi, možeš promatrati njegov rad i nastajanje leda, što bi trebala biti vrlo zanimljivo, posebno za djecu.

Za odabir najbolje ponude za aparata za led, prije kupovine na Jeftinije.hr usporedi ponude iz različitih trgovina.

Prikaži više
109 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe