Aparati za led

Ima li išta bolje od omiljenog hladnog osvježenja usred najgore ljetne vrućine? Ako često koristiš kockice leda za hlađenje pića ili nešto drugo, a želiš uvijek imati unaprijed gotove kocke leda, vjerojatno si već pomišljao na kupnju aparata za led.

Aparati za led već dugo su dio standardne opreme u barovima i restoranima, ali sada sve više kompaktne i minijaturne varijante također dolaze u kućanstva. Posebno često ih koriste ljudi koji žive u toplijim klimatskim zonama ili na mjestima gdje su jako vruća ljeta.

Aparat za led možeš kupiti u dvije varijante, samostojeći ili ugradbeni. Prednost samostojećeg aparata za led je njihova mobilnost. Dakle, aparat za led, koji se inače koriste kod kuće, možeš ponijeti sa sobom na put i osigurati da uvijek imaš hladno piće. Prednost ugradbenih aparata za led je da manje smetaju i ne mogu skliznuti na pod i oštetiti se.

Kako bi bio što praktičniji, nađi takav aparat za led, čije se komponente mogu prati u perilici. Aparat za led je uređaj, koji ima izbočene elemente slične čeličnih šipkama, na kojima se voda kondenzira i zamrzava. Tako pripremljene kocke, koja je zapravo po obliku nisu kocke nego cilindri, onda padaju u spremnik iz kojeg ih onda možete uzeti. Ako kockice leda ne upotrijebiš, one se otope i voda se reciklira za ponovnu uporabu.

Ovisno o tvojim potrebama, prije kupnje aparata za led provjeri koliki kapacitet ima specifičan model i koliko brzo radi. Vrlo korisna je funkcija automatskog uključivanja i isključivanja, kako bi bio siguran da će te po dolasku s posla ili sa plaže uvijek dočekati dovoljna količinu napravljenih kockica leda, a aparat u tvojoj odsutnosti neće raditi i na taj način štedjeti energiju.

Ako se odlučiš kupiti aparat za led, kojem su kondenzacijski dijelovi vidljivi, možeš promatrati njegov rad i nastajanje leda, što bi trebala biti vrlo zanimljivo, posebno za djecu.

Za odabir najbolje ponude za aparata za led, prije kupovine na Jeftinije.hr usporedi ponude iz različitih trgovina.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Volumen posude za vodu (l)

MIN MAX

Ne propusti

u Klarstein

od 1.999,00 KN

MPM MKD-03 aparat za kocke leda

u edigital.hr

od 1.186,00 KN

u Klarstein

od 1.949,00 KN

34 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.