Električne tave

Uživaš u kampiranju, ali ne želiš odustati od hrane pripremljene kod kuće? Imaš malo prostora za svu potrebnu opremu za kampiranje, a ne želiš se odreći mogućnosti samostalnog pripremanja hrane? Možda ti je ponestalo ploča za kuhanje gdje se priprema hrana za veće društvo? Za sve ove probleme, tu je praktično, kompaktno i mobilno rješenje: Električna tava

Električne tave su vrlo slične običnim posudama, s tom razlikom da imaju ugrađeni grijač, koji radi izravnim priključivanjem na u struju i ne zahtijeva kontakt s pločom za kuhanje ili neki drugi vanjski izvor topline. To znači da se električna tava može kuhati i peći gdje god imaš pristup električnoj energiji. Za razliku od uobičajenih, električne tave su često kvadratnog ili pravokutnog oblika, pa se međusobno mogu znatno razlikovati. Možeš birati između različitih dimenzija električne tave te između modela sa ili bez poklopca. Električne tave s poklopcem pogodne su za kuhanje i pirjanje hrane. Ako odabereš onu koja je duboka, dobivaš tavu i lonac za kuhanje u jednoj posudi, a neke djeluju kao pladanj za pečenje. Dakle, s jednom električnom tavom, koju poneseš sa sobom na odmor, možeš peči palačinke, kuhati juhu od povrća, te možete speči pizzu ili krumpir. Ima li nešto praktičnije od toga?

Većina električnih tava stoji na stabilnim nogama, koji su također kao i ručke, obično obložene materijalom koji je otporan na toplinu. Većina ih je unutar presvučena s premazom teflona, a danas su sve više dostupne i keramičke. Obično su opremljene sa jednim, neke i sa dva grijača i često imaju termostat koji omogućava održavanje konstantne temperature, stoga je kuhanje lakše od kuhanja na štednjaku. To je također jedan od razloga zašto sve više i više kućanstava odabire električne tave, čak i ako nije potrebna za izlete i putovanja.

Pri odabiru električne tave usporedi promjer i dubinu različitih tava i njihovu snagu kuhanja. Odluku donesi s obzirom za što je želiš koristiti. Ako želiš savršene palačinke, postoje električni tave, koje su posebno napravljene za pečenje palačinki, ali ako želiš tavu za raznovrsniju uporabu, traži gore opisane karakteristike (odgovarajuća dubina, poklopac, termostat, ...). Prije kupovine dodatno pregledaj i usporedi različite ponude na Jeftinije.hr kako bi bio siguran u najbolji odabir.

više
Savjeti 0
16 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.