Kuhala za jaja

Ti i članovi tvoje obitelji rado doručkujete tvrdo kuhana jaja, ali prečesto se dogodi da neka od jaja tijekom pripreme puknu i tako izgubiš dragocjeno vrijeme za pripremu novog? Možda je problem u tome što neki žele meko, drugi srednje, a treći tvrdo kuhana jaja i pripremu svakog jaje posebno je zamoran i zahtjevan zadatak, pogotovo kad doslovno svaka sekunda može značiti razliku između odličnog rezultata ili potpune katastrofe? Ako želiš izbjeći ove probleme, provjeri ponudu na Jeftinij.hr gdje možeš naći razna kuhala za jaja i odabrati ono koje najbolje odgovara potrebama tvog kućanstva.

Iako se možda čini kao vrlo jednostavan uređaj, kuhala za jaja se međusobno razlikuju s obzirom na njihove karakteristike. Kao i sve drugo u životu, svaka od tih karakteristika može biti vrlo korisna, pa prije nego što se odlučiš na kupovinu, saznaj nešto više o različitim modelima.

Najbitnija karakteristika po kojoj se kuhala za jaja razlikuju je, naravno, broj jaja koja mogu biti spremljena u isto vrijeme. Ovdje ona variraju između onih koja pripremaju samo jedno ili dva jaja odjednom do onih koja ih mogu pripremiti šest, sedam ili čak i više. Stoga, ako vas ima u kućanstvu malo, izaberi kuhalo s manjim kapacitetom, a ako vas ima više, odaberi ono koje će se pobrinuti za sva gladna usta u kući.

Neka imaju samo jednu mogućnost kuhanja, dok kod drugih možeš birati između programa za meko, srednje i tvrdo kuhana jaja. Većina ih je opremljena zvučnim signalom koji upozorava da su jaja gotova, a neka se i automatski isključuju. Tako da se više ne moraš bojati da li su jaja kuhana predugo i da li će biti tvrdo kuhana umjesto mekana ili srednje kuhana.

Neki od naprednijih modela za kuhanje jaja čak omogućuju istovremeno kuhanje jaja različite tvrdoće. Tako možeš pripremiti meko kuhana jaja za sebe, srednje kuhana za svoje dijete i tvrdo kuhana za svoju bolju polovicu.

Prilikom kupnje kuhala za jaja, uzmi u obzir praktičnost korištenja - brzi montaža aparata i mogućnost pranja u perilici, zasigurno će ti olakšati rukovanje. S nekim modelima dobiješ posudicu za doziranje vode, a većina ih nudi mogućnost bušenja rupe u ljusci prije kuhanja kako bi se spriječilo pucanje jaja.

Kuhalo za jaja možeš odabrati i po izgledu. Postoje ona koja su prozirna pa ti omogućavaju promatranje procesa u realnom vremenu, a druga zbog svoje konstrukcije mogu poslužiti i kao ukrasni dodatak tvojoj kuhinji.

Kada odlučiš koje gore navedene karakteristike mora imati tvoje idealno kuhalo za jaja, na Jeftinije.hr provjeri različite ponude.

više
Savjeti 0
22 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.