Memory Stick (MS)

Kako se pobrinuti da fotografije za izgubiš zauvijek? Izaberi pravu memorijsku karticu za svoj fotoaparat i uživaj u sjećanjima još dugo nakon što su se dogodovštine dogodile.

Prije kupnje pozorno pregledaj raznoliku ponudu memorijskih kartica i izabeeri takvu koju tvoj uređaj podupire i koja istovremeno ima dovoljno prostora za fotografije.

Kategorija Memory Stick (MS) ima memorijske kartice najpoznatijih proizvođača kao što su Sony, SanDisk, Transcend i drugi. Koristimo ih kad želimo memorijski prostor određenog aparata povećati, pogotovo u zadnje vrijeme kada fotografiranje u viših rezolucijama zahtjeva više memorijskog prostora. MS je ugodna memorijska kartica čiju cijenu određuje njezina veličina.

U ponudi pogledaj MS kartice od 1 pa do više od 16 GB koje su namijenjene tako intimnoj kao profesionaloj upotrebi. Poznajemo različite vrste kartica - MS, MS PRO, MS DUO PRO i MS M2 micro. Najviše se koriste MS Pro i MS M2 micro memorijska kartica.

Treba si zapamtiti da nije svaki tip kartice primjeren za svaki uređaj – svaki fotoaparat podupire drugu vrstu memorijskih kartica.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Kapacitet memorije (u MB)

MIN MAX

Vrsta MS kartice

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Oprez pri kupnji memorijske kartice Memory Stick

Memorijske kartice Memory Stick (MS) su korisne u različitim slučajevima gdje želimo povećati memorijski ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.