Aparati za mljevenje mesa

(231 proizvod)

Svi znamo da su najbolja salama i najbolje meso za ćevape ono koje je pripremljeno od svježeg i kontroliranog mesa. Ako želiš kod kuće praviti vlastiti salamu ili često jedeš jela od mljevenog mesa, kupovina aparata za mljevenje mesa za kućnu uporabu svakako je mudra odluka. Ovo nije uređaj koji je prikladan samo za velike mesnice, također se može koristiti u svim kućanstvima, koji vole domaću i kontrolirano proizvodnju. Različiti modeli aparata za mljevenje mesa su dostupni na Jeftinije.hr.

Možda se sjećaš ručnog aparata za mljevenje mesa, kakvu je imala tvoja baka? Uhvati li ti te nostalgija na spomen toga? Nema problema, danas su dostupni na tržištu aparati za mljevenje mesa koji će ti pomoći da se vratiš u vrijeme djetinjstva. Prednost takvih aparata za mljevenje mesa je njihova relativno mala veličina, zbog čega ih je jednostavno spremiti, ali i čišćenje je relativno brzo i lako, s obzirom da je većina pogodna za pranje u perilici posuđa. A budući da se radi o sirovom mesu, higijenski standardi pri obradi mesa vrlo su bitni.

Ako je mljeveno meso rjeđe na tvom meniju i možda ne praviš često domaće salame ručni aparat za mljevenje mesa će ti svakako biti dovoljan. No, u slučaju da često kupuješ ili dobiješ velike količine mesa iz kojih radiš široku paletu mesnih proizvoda , onda će ti električni aparat za mljevenje mesa sigurno olakšati posao.

Električni se aparati za mljevenje mesa kao i bilo koji drugi uređaji međusobno vrlo razlikuju. Kako po izgledu, kapacitetu tako i s obzirom na upotrebu. Neki su dizajnirani za lakše korištenje, dok su ostali opremljeni s cijelim nizom korisnih dodataka. Ovi dodaci uključuju nastavke za rezanje mesa različite debljine, nastavci za izradu mesnih okruglica, nastavci za punjenje kobasica, pa čak i nastavci za izradu keksa! Neke nastavke ćeš dobiti već prilikom kupovine aparata za mljevenje mesa, a druge lako po želji kupiš naknadno. Budući da električni aparati za mljevenje mesa imaju ugrađene elektromotore, ne smiješ ih uroniti pod vodu nego njihovo kućište jednostavno očistiš vlažnom krpom. U većini slučajeva, razne nastavke i ostale komponente aparata za mljevenje mesa možeš jednostavno odvojiti i oprati u perilice za pranje posuđa, što je puno lakše nego ručno pranje.

Ako ne možeš dočekati proizvodnju domaće salame, brzo provjeri ponudu različitih aparata za mljevenje mesa na Jeftinije.hr, usporedi cijene različitih trgovina i odaberi najbolje za sebe.

Prikaži više
231 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe