Dodaci za kuhinjske aparate

(644 proizvoda)

Mnoge kuhinjske aparate možeš kupiti u kompletu s različitim dodacima, no neke od njih potrebno je kupiti naknadno. Ako si u potrazi za takvim dodacima, pregledaj raznoliku ponudu na Jeftinije.hr gdje sigurno skriva nešto što tražiš.

Ako imaš potpuno novu mikrovalnu pećnicu, možda još ne znaš da to nije svaka posuda prikladna za upotrebu u njoj. Stoga moraš nabaviti posebnu posudu koju možeš koristiti na taj način. Osim toga, potrebno je osigurati čistoću mikrovalne pećnice i to uz pomoć različitih specijaliziranih sredstava za čišćenje. Ako planiraš svoj mikrovalnu objesiti iznad radnog pulta, trebat će ti posebni nosači različitih veličina koji su napravljeni samo za tu svrhu.

Tvoj sokovnik i mikser vjerojatno imaju mogućnost nadogradnje na način da kupiš neke dodatke za svoje uređaje. Mnogi sokovnici nude mogućnost odvajanja ili odstranjivanja pulpe u soku. To znači da s njim možeš guste ili rijetke sokove. Ako tvoj sokovnik nema tu mogućnost, provjerite da li se može kupiti dodatni nastavak, koji će ti to omogućiti. Također, vjerojatno će ti dobro doći posude za sokove različitih kapaciteta koje će ti olakšati spremanje i nošenje sokova. Mikser možeš lako pomoću raznih nastavaka nadograditi u sjeckalicu ili mikser za pjenu.

Neki od tehnološki naprednijih tostera nude mogućnost zamjene različitih ploča s kojima možeš ispeći vafle, određene vrste mesa i sendviče razne debljine. Takve ploče mogu se naknadno dokupiti ako tvoj model tostera ima tu mogućnost.

Ako trebaš novu posudu za aparat za kavu s filterom ili trebaš nekoliko novih filtera, to možeš jednostavno naći na ovim stranicama. Isto tako, dobro će ti doći različita sredstva za uklanjanje kamenca s tvojih kuhinjskih aparata. Neka od njih su korisna za više raznih uređaja, a ne samo za jedan određeni.

Dodatke za kuhinjske aparate po najboljoj cijeni potraži na Jeftinije.hr.

Prikaži više
644 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe