Parne postaje - MIELE

Ako držiš do sebe i svog izgleda, vjerojatno ti je vrlo bitno u kakvom stanju je tvoja odjeća. Ako želite postići besprijekoran izgled i urednost odjeće za sebe i svoju obitelj, kupovina parne postaje je mudra odluka. Na taj način možeš u svom vlastitom domu postići najbolji učinak pranja i glačanja rublja i to za ne toliko visoku cijenu ako dobro provjeriš ponudu na Jeftinije.hr.

Već duže vrijeme na tržištu su dostupna glačala koja imaju mogućnost glačanja s parom, a parne postaje su sve to i još više od toga. Parna postaja radi brže i bolje od konvencionalnog glačala. Možeš birati između onih, koje su samostalni uređaji i koje lako upotrebljavaš u kombinaciji s bilo kojom daskom za glačanje, koja je pogodna za upotrebu parne postaje i one koje su ugrađene u dasku za glačanje, a zajedno čine cijeli sustav glačanja.

Kako parna postaja proizvodi puno pare, moraš se pobrinuti da nakon posla dovoljno prozračiš prostoriju, jer nitko ne želi plijesan u svojoj kući. Uz obilje pare, parne postižu rezultat koji standardna glačala ne mogu. Budući da toplina nije jedina koja je potrebna da bi se glačala roba, para na nižoj temperaturi postiže bolje rezultate glačanja i time je manje štetna za odjeću i produžuje njen vijek trajanja.

S obzirom da su u pravilu teže i veće od uobičajenih glačala, pri kupovini parne postaje potrebno je pažljivo odabrati model koji neće biti previše težak za korištenje i prevelik za skladištenje - što ovisi o tome koliko prostora imaš na raspolaganju. Prije kupnje provjerite da li parna postaja koju želiš kupiti, ima funkciju automatskog isključivanja nakon razdoblja nekorištenja. To je značajka koja povećava sigurnost korištenja, a također štedi energiju, stoga je vrlo korisna. Naravno, vrlo je bitno da tvoja parna postaja ima mogućnost glačanja različitim razinama jakosti, a automatsko upozorenje niske razine vode i previše nagomilanog vapnenca također su poželjni. Najbolje je da parna postaja ima proziran spremnik za vodu, tako da uvijek možeš vidjeti koliko je pun.

Iako su skuplje i obično veće od glačala, parne postaje su ipak vrijedne kupovine. S njima ćeš posao obaviti brže i bolje, što je bitno za svakoga tko cijeni svoje vrijeme i kvalitetu obavljenog posla. Prije kupnje svakako provjeri raznovrsnu ponudu na Jeftinije.hr i izaberi najbolje za sebe.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe