Šivaće mašine

(87 proizvoda)

Šivaći strojevi nisu namijenjeni samo profesionalnim krojačicama i modnih dizajnerima. Prije je svako kućanstvo imalo svoj šivaći stroj, koji se koristio za šivanje nove odjeće, ali i za krpanje, porubljivanje i popravljaje stare. Šivaći stroj nije bio izvor prihoda već samo slobodna aktivnost usmjerena na potrebe obitelji kada je trebalo nešto zašiti. Danas šivaće strojeve koriste u odjevnoj industriji i oni kojima je šivanje hobi, ali u mnogim domaćinstvima i dalje vrlo dobro dođe.

Ako se slažeš s praktičnim vrijednostima šivaćeg stroja i namjeravaš ga kupiti za sebe, provjeri različite modele na Jeftinije.hr.

Kao što je gore spomenuto, šivaći stroj može se koristiti samo za osnovne stvari (manji popravci kao što je porubljivanje hlača, krpanje rupa, popravak patentnog zatvarača, itd.), ili stvaranje potpuno novog osobnog stil i to od glave do pete. Stoga bi bilo pametno prije kupovine šivaćeg stroja prvo definirati svoje potrebe. Za manje popravke biti će ti dovoljan neki jeftiniji model s manje pribora, a za sveobuhvatnije projekte, ima smisla kupiti specijaliziraniji šivaći stroj.

Prije kupovine šivaćeg stroja, provjeri za kakve materijale je prikladnom. Na primjer, ako namjeravaš popravljati ili šivati puno traper odjeće, to će možda za neke šivaće strojeve na tržištu biti previše. Svaki šivaći stroj bi također trebao biti sposoban za barem nekoliko različitih vrsta bodova. Ravni bod i cik-cak su osnovni. Osim toga, vrlo je korisno ako tvoj šivaći stroj ima nastavak za šivanje barem jedne vrste dugmadi. Sve ostalo je prednost.

Današnji šivaći strojevi svi rade na struju, a neke još uvijek možeš upravljati sa pedalom. Gotovo je iznimno važno da je tvoj šivaći stroj opremljen sa svjetlom s kojim se može točno vidjeti što i kako šivaš. Različite vrste igala su potrebne za šivanje s različitim koncem. Najmanje pet osnovnih je dobro imati. Neki šivaći strojevi također nude mogućnost nadogradnje osnovnog modela kupnjom dodataka. Za početnike, ta je mogućnost vrlo bitna, jer imaš mogućnost kupiti jednostavniji model, a ako se jave potrebe za dodatnim mogućnostima, možeš ga nadograditi bez da moraš kupovati novi.

Na Jeftinije.hr potraži model šivaćeg stroja koji ti se najviše sviđa i usporedi cijene različitih trgovina. A onda veselo na posao!

Prikaži više
87 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe